To je to što me zanima!

Policajka kazneno prijavila kćer HDZ-ovca koja joj je vikala da je nakaza i poželjela joj da 'crkne'

Prinosi, prinosi. Snimaj ga, snimaj i policajku onu, je*em mater - naređuje novinarima Anna Dujić i policajki govori 'dabogda crkla, nakaza glupa'. Ispričala se dva dana nakon, a policajka ju je kazneno prijavila
Vidi originalni članak

Žena urla vatrogascima da su nakaze, vrijeđa policajku želeći joj da ''crkne''. Riječ je o snimci RTL-a nastaloj kod Skradina tijekom požarišta, a u kadru su Anna i Neda Dujić, kći i supruga Nediljka Dujića, HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma. Šibensko-kninska policija izvijestila je u petak da ju je policajka prijavila za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi. 

NAPALA IH NA POŽARIŠTU Policija podigla prijavu protiv kćeri HDZ-ovca: Vatrogascima i policajki urlala je da su nakaze

Ranija prekršajna prijava ostaje na snazi, uz ovu novu kaznenu policajke o kojoj će odlučiti DORH. Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira po članku 17. za omalovažavanje ili vrijeđanje službene osobe predviđa kaznu od 700 do 4000 eura ili do 30 dana zatvora. O mogućoj kazni za Annu će tako prvo odlučivati nadležni sud u Šibeniku.

- Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doma guši, sve je napravija za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! Nakaze jedne - viče mlađa žena. Zatim je nasilno kameru okrenula na vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

- Prinosi, prinosi. Snimaj ga, snimaj i policajku onu, je*em mater - naređuje novinarima Anna Dujić i policajki govori 'dabogda crkla, nakaza glupa', dok majka poručuje da će 'netko platit za ovu odštetu'. 

BAHATE I ZAŠTIĆENE Psovke, uvrede i divljanje koje je šokiralo Hrvatsku: Što im je u glavi da vrijeđaju vatrogasce?!

Dva dana nakon, ispričala se zbog svog ispada. 

- Punoljetna sam osoba i sama odgovaram, i želim odgovarati, za svoje postupke. Želim se javno ispričati svima koje sam uvrijedila neprimjerenim riječima, izgovorenim u stanju šoka koji sam doživjela gledajući bespomoćno mog oca i rođake kako pokušavaju obraniti vlastite kuće od vatrene stihije golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme.

Ne bih nikada tako postupila u prisebnom stanju, niti sam mislila da bih ikada tako reagirala u izvanrednoj situaciji. Međutim, teško je ostati priseban kada vatrena stihija prijeti vašem domu i vašim najmilijima.

SULUDA SNIMKA S POŽARIŠTA Tko je HDZ-ovac čija žena i kći vrište o nakazama? Poručivao je da je ovo država za kriminalce

Danas, gledajući snimku svega što se dogodilo, teško mi je i zamisliti takvu reakciju i sebe samu prepoznati. Ovime nikako ne želim opravdati svoj postupak; iskreno žalim zbog tog što sam učinila i da mogu išta promijeniti, promijenila bih. Još jednom, iskrene isprike svima koje sam svojom neprimjerenom komunikacijom povrijedila - poručila je Dujić.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • lanai goga 04.08.2024.

    Jucer citam bozinovicev komentar kako ga nije sram lopov lopovu drzi lojtru umjesto da je on isti tren prijavio ove dve nakaze sto su mu vrijedale policajku on smiruje sram ga bilo dao bog da mu se obilo o glavu dno dna najnesposobniji ministar policije do sada a i anemicni sad suti ko P...A   to nam je drzavno tijelo

  • liliZG2.0 03.08.2024.

    pa i očekuje se da goloruki branite svoje domove, kao i da iskoristite vodu iz bazena za poljevanje kuće i okučnice da se ne bi zapalila. sramota je misliti da ste nešto posebno i više od običnog građana RH.

  • AresVK 02.08.2024.

    U ćorku s njom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare