To je to što me zanima!

Osječanin spasio svoju obitelj iz gorućeg auta na A1 kod Mosora: 'Sve što je imao bilo mu je tu...'

Ozlijeđeni muškarac, Osječanin (43), nije životno ugrožen. Neslužbeno, ima opekline na 20 posto tijela. O samoj nesreći njegov otac nije želio govoriti, a rekao je da su sretni što su živi
Vidi originalni članak

Nije moj sin heroj, on je spasio svoju obitelj. Sve što je imao bilo mu je u tom automobilu. On je samo iz vatre spasio obitelj što bi svatko normalan napravio, kazao je za SiB.net otac ozlijeđenog muškarca iz Osijeka, a koji je s teškim opeklinama nakon stravične nesreće na odmorištu Mosor završio u splitskom KBC-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, za sada još nepoznati vozač BMW-a 428i švedskih registarskih oznaka se zaletio u agregat za točenje goriva na Petrolovoj crpki na odmorištu Mosor na A1, nakon čega je izbio požar. Smrtno je stradao, dok su ozlijeđeni djelatnik MORH-a, još jedan muškarac i državljanka Francuske. 

CURE DETALJI TRAGEDIJE Mladi pripadnik OSRH-a bori se za život nakon stravične nesreće na A1: 'Ključno je idućih 48 sati' AUTO UDARIO U BENZINSKU 'Muškarac iz nesreće na A1 bori se za život. Nema dokumente, i dalje čekamo da se netko javi'

Ozlijeđeni muškarac, Osječanin (43), nije životno ugrožen. Neslužbeno, ima opekline na 20 posto tijela. O samoj nesreći njegov otac nije želio govoriti, a rekao je samo da im ne treba nikakva medijska popularnost te da su sretni što su živi. 

Mladi pripadnik Oružanih snaga RH zadobio je teške opekline. Liječnici se i dalje bore za njegov život. Državljanka Francuske puštena je na kućnu njegu. I dalje se ne zna tko je smrtno stradali vozač BMW-a. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je da će identitet utvrditi temeljem međunarodne policijske suradnje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zradi 05.09.2024.

    Albanac

  • Smotko 05.09.2024.

    Inžinjer, doktor ? čim prek tablica nisu došli do podataka.

  • saruman 1 05.09.2024.

    Pri registraciji BMWa bi trebalo napraviti i dodatni psiho test za vozača .

Komentiraj...
Vidi sve komentare