To je to što me zanima!

Novi užas na cestama: Poginuo je muškarac (33) kod Đakova

Podsjećamo, u subotu, 22. lipnja oko 22.25 sati u Bartolovcu, na državnoj cesti D2, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim čovjekom, javila je Policijska uprava varaždinska...
Vidi originalni članak

Dana 23. lipnja 2024. godine, oko 11:05 sati na DC 515 (Satnica Đakovačka-Potnjani), kod skretanja za Kućance Đakovačke, došlo je do slijetanja osobnog vozila. Smrtno je stradao muškarac (33), javlja policija. 

Očevid je u tijeku. 

UZNEMIRUJUĆE Vlasnik vile u Solinu: Turisti su se goli mazali krvlju i ljubili. Od šoka sam povraćao bijelu pjenu

Podsjećamo, u subotu, 22. lipnja oko 22.25 sati u Bartolovcu, na državnoj cesti D2, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim čovjekom, javila je Policijska uprava varaždinska. 

Kako navode, muškarac (54) upravljao je osobnim automobilom iz smjera Bartolovca u smjeru Varaždina. On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, prešao je na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom svog vozila naletio je na prednji lijevi dio autobusa kojim je iz suprotnog smjera, svojom prometnom trakom upravljao 66-godišnjak, a koji je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći prometnu nesreću.

- U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminu je 54-godišnjak. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po završetku očevida tijelo unesrećenog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija - javila je policija. 

Za vrijeme trajanja očevida, do 1.30 sati, dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare