To je to što me zanima!

Nema više partija u Carpe Diemu: 'Ova odluka ima ozbiljan utjecaj na poslovanje'

Odluku da više nema partija Carpe Diem objavio je večeras na društvenim mrežama. Kažu kako je sve zbog propisa koji ograničavaju razinu buke
Vidi originalni članak

Carpe Diem više ne radi partije na Paklinskim otocima, objavili su večeras na društvenim mrežama. Sve je uslijedilo nakon što je otkriveno da nikada nisu niti smjeli raditi  na toj lokaciji jer nemaju dozvolu za rad noću, a uz to niti jedan od njih niti nije noćni klub. 

VIDEO: PROTIV NASILJA Hvarani i treću noć u prosvjedu pred klubom, pisali peticiju

- Obavještavamo vas da zbog važećih zakonskih propisa koji ograničavaju razinu buke u ugostiteljskim objektima, do daljnjeg ne možemo održavati prethodno najavljene noćne programe na plaži Carpe Diem. Iskreno žalimo zbog ove situacije i ispričavamo se. Carpe Diem će poštovati zakon i zakonske smjernice te bez promjena nastaviti s dnevnim programom - objavili su na društvenim mrežama. 

Naglašavaju u svojoj objavi i da je njihov jedini cilj pružiti vrhunsku uslugu gostima koji dolaze kod njih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAKON TUČNJAVE U GARIFULU Hvarani su opet prosvjedovali. Suvlasnik Carpe Diema mjesec dana bit će u istražnom zatvoru

- Važno je naglasiti da ova odluka usred sezone ima ozbiljan utjecaj na naše poslovanje, zaposlenike i lokalno gospodarstvo, dovodeći u pitanje značajna ulaganja u pripremu sezone, unaprijed dogovorene međunarodne nastupe i izravno i neizravno zapošljavanje 300 ljudi u špici sezone - napisali su. 

- Godinama se kao ugostitelji zalažemo za usklađivanje zakonskih propisa sa stvarnim potrebama turističke ponude i potražnje. Ako Hvar želi držati korak s trendovima u modernom turizmu, lokalne vlasti, zakonodavci i ugostitelji moraju pronaći zajednički jezik kako ne bi razočarali desetke tisuća turista koji posjećuju upravo zbog ponude i usluga koje pružaju mnogi slični objekti u Hvaru i Hvaru. Paklinski otoci - dodali su. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • liliZG2.0 10.08.2024.

    kakica, sad će nam se vratiti u ZG, ..ovak smo imali bar mir preko ljeta.

  • taki vaki naki 10.08.2024.

    Eto malo pravde. Zna se o vlasniku Carpe Diema, i piše: Ćos je službeno ugostitelj, bez policijskog dosjea, ali zato će ga neki na spomen njegova imena rezolutno svrstati u "ugostiteljsku mafiju" - trk iz Zagreba biti gazda Hvaranima, i raditi dar mar

  • user_41982 10.08.2024.

    Ma pozatvarati ih sve,mali covik sve uredno mora placati a oni godinama rade bez dozvole,drzava prcija.Koga briga sto ti imas 300 radnika,dozvolu nemas i amen.Kakva drzava,kakav zakon za pojedince,sve je otislo u p.... materinu i kazu Juga nije valjala,tamo se znao red a ne ovo,dno dna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare