To je to što me zanima!

Nazovi MORH za selidbu: Vojska pomaže seliti stvari iz Sabora

Vojska pomaže Saboru preseliti sve stvari i namještaj iz zgrade u privremeni dom dok traje obnova zgrade na Markovu trgu, a to će biti oko dvije do tri godine
Vidi originalni članak

Nekoliko vojnih kamiona jutros je bilo na Markovu trgu, ispred zgrade Sabora, u kojoj zbog obnove zastupnika neće biti dvije do tri godine.

Iz MORH-a su potvrdili za N1 da Oružane snage RH pružaju potporu Saboru pri preseljenju namještaja i stvari iz zgrade Sabora u vojarnu Petar Zrinski od utorka, pa sve dok ne presele sve stvari.

KREĆE SELIDBA Što je sve 'vidjela' Sabornica: Aviončić za Krstičevića, tučnjava u kafiću, Glasnović i Pernar

Zamolbu za pružanjem potpore za angažiranjem Oružanih snaga RH pri preseljenju podnio je Hrvatski sabor, sukladno članku 20. Sporazuma o pravima i obvezama vezanim za nekretnine kojima upravlja i raspolaže Ministarstvo obrane danim na korištenje Hrvatskom saboru.

PRIPREME ZA PRESELJENJE Zastupnici će se morati malo stisnuti: Nije idealno, ali se radi da sve bude funkcionalno...

Završetkom ljetnog zasjedanja počelo je i preseljenje u prostore Hrvatsko vojnog učilišta na Črnomercu, a tamo će zastupnici biti sve dok ne bude gotova cjelovita i energetska obnova Sabora. To bi moglo trajati dvije do tri godine.

A po planu preseljenja, zastupnici će se u privremeni dom preseliti oko 15. rujna. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • državnineprijatelj01 24.08.2024.

    Ovako se neće rasipati državni novac na nekakve tamo što vrše selidbe tipa Glukaha.

  • winston22 21.08.2024.

    a di se sele, na Goli otok ili ?

  • neidemdalje 21.08.2024.

    profesionalni vojnici nisu prčija ... i onda se ćude što ljudi neće u vojsku.. tako smo i mi nekada čistili igralište nk osijeka od snijega u privatnom aranžmanu ... dok su guzonje žderali i pili mi ni čaj nismo dobili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare