To je to što me zanima!

Mladež HDZ-a oplela po oporbi: Grad pun smeća samo su neki od 'uspjeha' NEMožemo i SDP-a

Oporbene stranke od lijevog spektra do centra organiziraju u subotu u 11 sati na Markovom trgu prosvjed kojim vladajućim poručuju: "Dosta je! Idemo na izbore!"
Vidi originalni članak

Mladež HDZ-a odgovorila je oporbi na najavljeni prosvjed protiv Vlade. Tako su na nekoliko mjesta u Zagrebu postavili transparente sa natpisima 'prosvjed protiv najvećeg poreza na plaće', želimo zelenu politiku, a ne zelene političare'.

- Iz očaja i bezidejnosti #NEmožemo se vraća svojim temeljima - vezivanju lancima i valjanju po asfaltu!

ZAJEDNO I NA IZBORE? Izbor Turudića ujedinio oporbu. Stručnjak: 'Nema mogućnosti da zajedno idu na izbore, zbog ega'

Gradska vlast je pokazala da ne zna upravljati gradom i zato se ponovo okreću jedinoj stvari koju misle da znaju raditi - prosvjedima. Najveći porez na plaće, najskuplje komunalne usluge, zarasli parkovi te grad pun smeća samo su neki od "uspjeha" NEMožemo i #SDP-a u Zagrebu, a ništa bolji nije ni bračni par Puljak u Splitu. Građanima je dosta te jasno poručuju NE njihovoj retrogradnoj politici - napisali su u objavi na Facebooku.

Podsjetimo, oporbene stranke od lijevog spektra do centra organiziraju u subotu u 11 sati na Markovom trgu prosvjed kojim vladajućim poručuju: "Dosta je! Idemo na izbore!"

U SUBOTU NA MARKOVOM TRGU Oporba poziva na prosvjed: 'Građani, dođite i recite: Dosta!

SDP, Možemo!, Centar, IDS, HSS i Radnička fronta, Fokus, Socijaldemokrati, Reformisti, GLAS i Stranka s imenom i prezimenom, organizatori su ovog prosvjeda.

PROSVJED OPORBE Sutra je prosvjed. Oporba: Policija upravo upala u ministarstvo, to je simbolično

- Okupili smo se kao različite političke organizacije, ali okupili smo se oko zajedničkog nazivnika – smjena HDZ-a. Malo je ljudi u Hrvatskoj koji nisu osjetili nepravdu ovakvim izborom glavnog državnog odvjetnika. Kriminalci, masoni postaju državni odvjetnici. Nema logičnije zadaće na ljevicu da odgovori na niz štrajkova diljem Hrvatske. Politika nije stvaranje klijentelističke mreže kakvu je stvorio HDZ. To je krilo korupcijske Hrvatske, kriminalna organizacija - rekla je Katarina Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 17.02.2024.

    Istina boli, vidi se po komentarima na portalu.

  • bernadraf 16.02.2024.

    Katarina Plenković, koja je ta?!

  • ilmare 16.02.2024.

    Maknite se malo ! Možda bude čistiji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare