To je to što me zanima!

Mlada mama gurala kolica s bebom. Prišao joj je s leđa i pucao joj u glavu iz blizine

Žena je preminula, a tromjesečna beba srećom nije ozlijeđena. Policija traži osumnjičenog. Kako prenosi New York Post, napadač je imao trenirku i crnu majicu s kapuljačom
Vidi originalni članak

Nepoznati napadač pucao je u ženu iz neposredne blizine u srijedu u New Yorku dok je gurala dječja kolica, piše CNN. Žena je preminula, a tromjesečna beba srećom nije zadobila ozljede.

Policija traga za osumnjičenim.

Pogledajte video: Pucao mladoj mami u glavu

'Upucao ju je iz neposredne blizine'

CBS navodi da se radilo o majci djeteta i da joj je napadač prišao straga i pucao u glavu nešto iza 20:20 na Manhattanu.

- Žena je gurala kolica u kojima se nalazila beba i upucana je iz neposredne blizine. To pokazuje kako ovaj nacionalni problem utječe na obitelji. Nije važno jeste li na Upper East Sideu ili u istočnom New Yorku, Brooklynu - rekao je na konferenciji za novinare Eric Adams, gradonačelnik New Yorka.

Kako prenosi New York Post, napadač je imao trenirku i crnu majicu s kapuljačom.

Ženu je upucao samo nekoliko sati nakon što je guvernerka New Yorka Kathy Hochul objavila paket mjera s ciljem pooštravanja zakona o posjedovanju oružja u državi.

Hochul je jučer rekla da su se okvirno dogovorili oko novog zakona koji uključuje ograničenja vidljivog nošenja oružja na određenim mjestima, kao što su zgrade savezne, državne i lokalne vlade, zdravstvene i medicinske ustanove, vrtići, parkovi, zoološki vrtovi, igrališta i javni prijevoz.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Komentator2020 30.06.2022.

    Jos jedan dokaz da zakoni o oruzju ne postizu nista, New York ima jako restriktivne zakone, mislim da cak ne dozvoljavaju da pucas u provalnika dok ti je u kuci. Ovo je najvjerojatnije pocinjeno ilegalnim oruzjem. Mrtvo slovo na papiru nista ne sprjecava.

  • Cicinakitu5 30.06.2022.

    Evo kad se napise da je zbog demokrata na vlasti onda se jave dusebriznici koji navode opet i opet i opet 3 ista slucaja za vrijeme trumpa, a danas na dnevnoj bazi se slucajevi izmjenjuju...

  • kvarner👍 30.06.2022.

    Toga u svijetu ima svake sekunde a ovaj slučaj je dan u javnost a masu drugih nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare