To je to što me zanima!

Mislav Herman kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman kandidat je za gradonačelnika Grada Zagreba na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2025., odlučeno je u srijedu na sjednici zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a
Vidi originalni članak

Izrazivši zadovoljstvo jednoglasnom potporom, Herman je u izjavi novinarima rekao da situacija u Zagrebu nikad nije bila lošija nego sada. Stoga mu je kao rođenom Zagrepčaninu uistinu teško gledati u što se pretvorio Zagreb u posljednjih 3,5 godina, dodao je. 

"Grad Zagreb je 2021. doživio jednu prevaru birača. Jednostavno, aktivisti iz platforme Možemo! su svojim obećanjima prevarili birače u Zagrebu, za to su dobili jako, jako veliku podršku, a sve od onoga što su obećali da će napraviti - nisu napravili", rekao je HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Herman.

HDZ PRELOMIO 24sata doznaju: Ovi HDZ-ovci će pokušati detronizirati Puljka i Tomaševića u Splitu i Zagrebu!

Dodao je kako se to dogodi kada netko bez ikakvog upravljačkog iskustva, bez potrebne logistike i s vrlo malo životnog i radnog vijeka preuzme jednu ovako važnu funkciju kao što je vođenje Grada Zagreba.

"Jedno je ležanje po cesti, jedno je lupanje po loncima, jedno je prosvjedovanje, jedno je penjanje na brdo na Jakuševcu i zapikavanje zastave, a nešto sasvim drugo je voditi jedan ovako ozbiljan sustav kao što je Grad Zagreb", poručio je.

Puna neorganizacija u Zagrebu

Herman je upozorio na dva najdominantnija problema u Zagrebu - otpadi i promet.

S tim u vezi podsjetio je kako je platforma Možemo! u predizbornom programu navodi da će zatvoriti Jakuševac u prvoj godini mandata. No, on nije zatvoren niti nakon 3,5 godina već je sada i širi i veći te je odnio i prve ljudske žrtve, istaknuo je Herman.

Vezano uz promet naveo je da Zagrepčani sada ne znaju kada krenuti ako od točke A trebaju doći do točke B i koliko im za to treba vremena. Pri tome su zagrebačke ulice zakrčene automobilima, prometna raskrižja zablokirana  a ljudi su "ludi od ljutnje", rekao je.

MUŠKARCA POLICIJA OKRUŽILA FOTO Nesvakidašnji prizor: U Zagrebu ga u lisicama doveli pred bankomat. 'Šokiralo me'

Razlog tomu Herman vidi u potpunoj neorganizaciji u Gradu Zagrebu.

Pri tome, dodao je, "gradonačelnik Tomislav Tomašević se jučer sjetio, pola godine prije izbora, donijeti revolucionarna prometna rješenja u Zagrebu koja nisu ništa drugo doli reciklirani amandmani zagrebačkog HDZ-a".

Herman je "zahvalio" Tomaševiću što ih je "napokon čuo" i shvatio da Zagrebu bolji život može donijeti samo HDZ.

ŠVERC DROGE Policija u Zagrebu uhitila važne dilere, pogledajte snimku akcije

Napominjući da je Zagreb država u malom te politički i upravljački složen, istaknuo je da njime mogu upravljati samo oni koji imaju dobro "posloženu ekipu i koji imaju tim", a što HDZ ima na državnoj i gradskoj razini.

"Mi smo ovdje kako bi pobijedili. Sa ovoga mjesta najavljujem pobjedu zagrebačkog HDZ-a i vraćamo natrag plavi Zagreb grad u svibnju 2025.", poručio je HDZ-ov kandidat Herman.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pajdhdiejga 16.10.2024.

    Ljudina

  • lukicluka11 16.10.2024.

    Herman bude gradonačelnik Zagreba onda kada Sava bude tekla nazad prema Sloveniji, ili kad se Tuđman digne i postavi ga mimo izbora kao onoga glumca Buzančića.

  • debelaberta1 16.10.2024.

    Da li je Herman služio vojsku ili mu je mama sredila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare