To je to što me zanima!

Ministar Dabro kakvog još niste vidjeli: Na društvenim mrežama pokazao borilačke vještine...

Dabro je bio predsjednik i trener u Kickboxing klubu „Otok“ u Otoku. Bio je i član Izvršnog odbora Hrvatskog kickboxing saveza
Vidi originalni članak

Otkrivamo novu stranu ministra Domovinskog pokreta Josipa Dabre. Uz to što voli motore, na društvenim se mrežama nedavno pohvalio borilačkim vještinama. 

Kako je već poznato Dabro je 2019. godine diplomirao na Edukacijskom fakultetu u Travnik, te je postao magistar kineziologije, a prije toga 2012. godine stekao je zvanje prvostupnika sportskog trenera. 

Na društveni mrežama potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede, šumarstva i ribarstva vidljivo je kako je Dabro strastveni zaljubljenik u motore, tako je iz imovinske kartice vidljivo kako u svom vlasništvu ima Kawasaki iz 2016. godine i Yamahu iz 2017. godine. 

'NE ZNAM KOJA JE PORUKA' Dabro o Bartulici i dolasku u stožer DP-a u Ferrariju: 'Mama mu sada može biti sretna...'

Osim toga, Dabro se na društveni mrežama pohvalio i svojim sportskim aktivnostima. 

- Kolika količina sreće nakon što istrčiš iz Maksimirske šume i vidiš svjetlo. Shadow boks - napisao je Dabro uz snimku na kojoj pokazuje svoje borilačke vještine.

KOMENTIRAO I ŠTETU Josip Dabro: 'Moja diploma je validna. Slušat ću ljude s terena i provoditi politike seljaka...'

Na službenim stranicama Vlade napisano i kako je Dabro od 2004. pa do 2023. godine bio predsjednik i trener u Kickboxing klubu „Otok“ u Otoku. Bio je i član Izvršnog odbora Hrvatskog kickboxing saveza od 2014. do 2018. godine.  

Idi na 24sata

Komentari 25

  • an7pohr 26.06.2024.

    Priprema se Dabro za seminar u kojem će Oljega podučiti o milovi, ipak je to njegov resor!

  • MARKO1977 25.06.2024.

    jel to onaj koji je diplomirao u bosni na benzinskoj stanici?

  • pero.regvar 25.06.2024.

    Šteta za naše bilo je blizu ali pa kaj noje i nama bilo 8 minuta produžetka? Kaj su samo talijani imali tih osam minuta? Stali smo, gdje je prekršaj kad ga treba napraviti? Talijani su ko osice bili na našim igračima? Dečki su dali što su mogli od sebe, nije bilo dovoljno ali treba pripremiti tekmu prije početka. Ne krpati u toku utakmice. Ja dečkima ne zamjeram ništa, igrali su najbolje što su mogli. Ovi manekeni u studiju ko s marsa da su pali. Šteta zbog ovih divnih navijača. Idemo dalje nije svijet propao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare