To je to što me zanima!

Milanović ide po novi mandat: Imam najviše znanja i iskustva. Očekujem podršku iz SDP-a

Očekujem podršku SDP-a, trebat će mi, da me ne pokradu - rekao je Milanović i dodao da ima najviše znanja i iskustva od svih mogućih kandidata.
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović potvrdio je u srijedu da ide u lov na novi predsjednički mandat. 

- Evo sad potvrđujem. Očekujem podršku SDP-a, trebat će mi. Trebat će mi i iz niza razloga, organizacijski da me ne pokradu. To je sad, bez suvišnih zašto. Imam najviše znanja i iskustva od svih mogućih kandidata - rekao je Milanović na pitanje kad će potvrditi kandidaturu.

SUKOB INTERESA Povjerenstvo za sukob interesa istražuje Milanovića jer je na utakmicu vodio suprugu Sanju

- To nikada nije presudno, ali to su moji aduti - rekao je na svečanom otvorenju Cravaticum – boutique muzeja kravate.

- Moju podršku ima, vjerojatno će imati i podršku SDP-a. To je nešto što je poznato isto koliko je poznato da je danas srijeda - rekao je SDP-ov Arsen Bauk.

Primio predstavnike Kluba Sinjana

Milanović je u srijedu primio predstavnike Kluba Sinjana Zagreb u povodu 70. godišnjice osnutka te udruge koja okuplja građane Zagreba i Zagrebačke županije podrijetlom iz Cetinske krajine.

Klub Sinjana će, uz brojne druge aktivnosti, godišnjicu osnutka obilježiti objavom monografije "Korijeni koji traju", posvećene ljudima i događajima iz povijesti djelovanja Sinjana i žitelja Cetinske krajine u Zagrebu.

Počeci udruge sežu do Kluba studenata Općine Sinj, osnovanog 1954. u Zagrebu kao udruženja studenata s područja Sinja i Cetinskog kraja.

Među osnivačima Kluba bili su tadašnji studenti kiparstva Stipe Sikirica i Ante Župić, a dužnost predsjednika obnašali su Marko Veselica, Frano Poljak i Stipe Milanović.

S vremenom je Klub prerastao studentske okvire i počeo okupljati pojedince iz svih segmenata društva, a od 1991. godine djeluje kao udruga građana s ciljem očuvanja i promidžbe kulturnih, tradicijskih i drugih vrijednosti toga kraja, stoji u priopćenju Ureda predsjednika.

Na sastanku su, uz predsjednika Kluba Jakova Žižića bili potpredsjednik Luka Vučemilo, te članovi Upravnog i Nadzornog odbora.

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Cipelcug 26.06.2024.

    Do sada, gospodin Josipović je najbolje obnašao dužnost predsjednika Republike.

  • Maric Ivo 26.06.2024.

    Kome ovaj antilik treba,katastrofa

  • starii_vatrogasec 0076 26.06.2024.

    Hahahaha , veli da ima najvise iskustva i znanja hehehe ,opet lupeta. Njegovi aduti su vec odavna potroseni .. 😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare