To je to što me zanima!

Liječnik tvrdio da nema veze s liječenjem preminule djevojke, Avaz objavio poruke s majkom

Djevojka (16) preminula je nakon operacije zuba i infekcije, a liječnik Haris Mekić tvrdio je da nakon 30. rujna nije imao veze s daljnjim liječenjem. Dnevni avaz objavio je poruke koje mu je slala majka u kojima je on savjetuje
Vidi originalni članak

Nakon što je Haris Mekić, stomatolog koji je liječio zub 16-godišnjakinje iz Sarajeva koja je preminula nakon operacije zuba, rekao da je ona bila u ordinaciji 30. rujna i da s daljnjim liječenjem nema veze, Dnevni avaz objavio je prepisku između stomatologa i majke preminule djevojke. U porukama koje su objavili vidjelo se kako on savjetuje majku što dalje raditi, i nakon 30. rujna.

TRAGIČAN ISHOD U SARAJEVU Oglasio se otac preminule djevojke (16): Da su joj izvadili zub, to se ne bi dogodilo...

U prvoj poruci je majka obavijestila  Mekića da kći ima problema s upalom zuba i da traži termin, na što joj liječnik odgovara da zna o kojem se zubu radi te nudi termin. Majka je odgovorila da će djevojka doći s ocem, a stanje se potom komplicira i majka se 2. listopada opet javlja liječniku. 

Ispituje ga treba li zub nečim ispirati ili stavljati oblog. Govori kako je kći natečena te da je grlo zateže zbog čega ne  može otvarati usta. Dodaje da pije antibiotik Amoxibos 500 i ima temperaturu.

Napisala mu je kako je liječnica dan ranije rekla da zbog zuba ima groznicu i temperaturu. Potom majka nastavlja kako bi joj trebao dati ispričnicu i da bi možda trebala jači antibiotik.

'NISAM TO JOŠ DOŽIVIO' Stomatolog Davor Ćurković o smrti djevojke nakon vađenja zuba: 'Može biti više uzroka...'

-  Pozdrav Džemila, da li ona sada ima manje bolove? - napisao je liječnik dvije minute kasnije. 

Majka je odgovorila da djevojku ne boli zub, ali da su joj natečeni vilica i vrat te da ne može ni vrat okrenuti. 

- Neka čisti zub poslije svakog obroka da ga ne bi hrana zatvorila. Neka nastavi sa tim antibiotikom i naravno da odmara još koji dan dok joj ne spadne totalno otok. Može koristiti hladne obloge, pomoći će joj - piše stomatolog Mekić.


 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • unkow 17.10.2024.

    nije mi trebao još jedan razlog da izbjegavam zubare

  • Čistokrvni gmo free 17.10.2024.

    Pitaš privatnog zubara koj zub treba ljećiti on će ti uvjek odgovoriti sa "sve" 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare