To je to što me zanima!

Kamala Harris i Oprah Winfrey udružuju snage: Održat će skup kako bi potakle što više birača

Događaj „Unite for America“ održat će se u suradnji s volonterskom mrežom Win With Black Women, a okupit će više od 140 lokalnih skupina kako bi podržali demokratsku kandidatkinju Kamalu Harris
Vidi originalni članak

Američka potpredsjednica Kamala Harris pridružit će se sljedećeg tjedna Oprah Winfrey u video prijenosu događaja kako bi dobila potporu u ključnim državama na bojnom polju predsjedničkih izbora koji će se održati 5. studenog.

Događaj „Unite for America“ održat će se u suradnji s volonterskom mrežom Win With Black Women, a okupit će više od 140 lokalnih skupina kako bi podržali demokratsku kandidatkinju Kamalu Harris. Harris se na izborima suočava s bivšim predsjednikom i republikanskim kandidatom Donaldom Trumpom.

NJOJ RASTE PREDNOST Trump se uplašio? Odbio je još jednu debatu protiv Harris

„Ono što mi je bitno je motivirati ljude da glasaju i to je moja namjera kao domaćinu ovog događaja. Moj je cilj zainteresirati ljude za privilegiju i snagu glasa“, rekla je Winfrey koja je bila dugogodišnja voditeljica emisije „The Oprah Winfrey Show“.

Događaj će se prenositi na internetskim platformama uključujući YouTube, Instagram, Facebook, TikTok i Twitch. Na događaju će se predstaviti deseci grupa koje su se organizirale preko Zooma otkako je u srpnju započela kampanja za Harris.

TKO JE POBJEDIO U DEBATI? Harris izbacila Trumpa iz takta, a onda mu je Taylor 'zakucala': 'Rekao je 30 laži, ona tek jednu'

Winfrey je, kako bi podržala Harris, već govorila na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Chicagu u kolovozu.

„Pozivamo sve vas neovisne i sve vas neodlučne. Na glasačkom listiću 2024. glasovat ćete za pristojnost i poštovanje“, rekla je tada Winfrey opisavši sebe kao neovisnu glasačicu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TvojTata 14.09.2024.

    Zasto Oprah nije na robiji? 🤔 U Africi posjeduje školu koju korisiti za trgovinu djece eliti (epsteinu i takvima).

  • Dra Kenta 14.09.2024.

    Harris puno bolji kandidat od lazljivog trumpa

  • Čistokrvni gmo free 14.09.2024.

    Kamala ne može održati skup bez neke zvjezde, izbori 2020te su bili "sigurni i ućinkoviti" kada je dementni mrtvac dobi najviše glasova u povjesti tj. 81M glasova di su vjerovatno i mrtvi glasali... 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare