To je to što me zanima!

Jadrolinija o trajektu Lastovo: 'Provodio se redovito godišnji remont, problem nismo uočili'

Kažu kako dotični brod posjeduje sve valjane svjedodžbe i odobrenja koje izdaje Hrvatski registar brodova
Vidi originalni članak

Nakon što se pojavila informacija da brodu 'Lastovo' ovo nije prvi put da ima probleme, oglasili su se iz Jadrolinije. Za Dnevnik.hr su rekli da se na tom brodu, jednako kao i na drugim brodovima, provodio redovni godišnji remont te da nije uočen niti jedan problem. Napomenuli su da na trajektnoj liniji Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj nije zabilježen niti jedan prekid linije u posljednjih godinu dana. Brod posjeduje sve valjane svjedodžbe i odobrenja koje izdaje Hrvatski registar brodova kao i državna administracija, dodali su. 

STRAŠNA TRAGEDIJA Na trajekt Lastovo stiže nova posada, uskoro će nastaviti ploviti: 'Nije bilo problema...'

Podsjetimo, u teškoj nesreći na rivi u Malom Lošinju u nedjelju oko 15 sati na pomorce je pala više tona teška rampa Jadrolinijinog broda Lastovo, poginula su tri, a jedan pomorac je teže ozlijeđen te je helikopterom prevezen u riječku bolnicu.  Ozlijeđeni pomorac je stabilno i pri svijesti te nije životno ugrožen. Na svim brodovima Jadrolinije zastave su spuštene na pola koplja, a na upravnoj zgradi u Rijeci izvješena je crna zastava žalosti.

U Gradu Malom Lošinju proglašeni su Dani žalosti – 12., 13. i 14. kolovoza, tijekom kojih će zastave biti spuštene na pola koplja na zgradi gradske uprave, javnim ustanovama i trgovačkim društvima, a otkazuju se svi programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera na javnim mjestima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ferata 13.08.2024.

    možda je problem baš u tome što niste uočili problem dok netko ne strada

Komentiraj...
Vidi sve komentare