To je to što me zanima!

Herman: Ako odluka Here bude konačna to će biti crni dan za Plinaru, ali i za Zagrepčane

Gradska plinara Zagreb-Opskrba kojoj je konačni vlasnik Grad Zagreb je ponudila znatno lošiju cijenu na natječaju regulatora HERA-e koji je završio u petak
Vidi originalni članak

Situaciju oko zagrebačke Gradske plinare uoči sastanka vrha HDZ-a komentirao je i šef zagrebačkog HDZ-a koji je kritizirao Tomislava Tomaševića.

- Tomislav Tomašević se zajedno sa svojom upravom Plinare kockao prije nekoliko tjedana, neuspješno. Spasila ga je indirektno Hera, a sada se ponovno kockao i izgledao prokockao jednu od navjvrednijih zagrebačkih tvrtki - rekao je Herman.

- Ako odluka Here bude konačna, onda će to biti crni dan i za Plinaru i za Zagrepčane, pogotovo za Tomaševića, a najviše za radnike koji zbog kalkulantskog poteza vrlo moguće ostaju na cesti - dodao je.

VJEROVALI ILI NE Zagrebačka gradska plinara više neće grijati Zagrepčane?! 'To je rezultat nesposobnosti!'

Podsjetimo, novi opskrbljivač plinom mogao bi biti Međimurje plin koji dosad nije poslovao u Zagrebu. Gradska plinara Zagreb-Opskrba kojoj je konačni vlasnik Grad Zagreb je ponudila znatno lošiju cijenu na natječaju regulatora HERA-e koji je završio u petak. Ako HERA opet ne poništi natječaj kao što je već jednom učinila, Gradska plinara Zagreb Opskrba bi mogla i prestati postojati ili će morati otpustiti većinu radnika. 

Informaciju da je GPZO ponudio lošiju cijenu nam je potvrdio Vlatko Kottnig, predsjednik Sindikata distribucije plina i plinske tehnike, ali smo neslužbenu potvrdu dobili iz još dva neovisna izvora. Iz tvrtke koju vodi Jeronim Tomas nisu htjeli ništa komentirati do konačne odluke koju HERA mora donijeti u srijedu. Pitali smo i HERA-u koja će biti odluka, ali i oni kažu da ne mogu ništa komentirati dok se sve ponude ne analiziraju i ne donese konačna odluka. 

- Uprava se opet kockala sa sudbinom tvrtke i izgubila. Ovo je rezultat njihove nesposobnosti i nastat će pravi kaos - rekao je ranije Kottnig.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • empatija 30.05.2024.

    Tvrda kohabitacija na djelu

  • Oksimoron_1 27.05.2024.

    O čemu se radi; o tvrtki? O upravi? O profitu i dobiti za upravu? 

  • Kiki985 27.05.2024.

    Bravo Tomasevicu😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare