To je to što me zanima!

Gradonačelnik Gospića sjeo na bicikl i teškom uzbrdicom došao do ličkih bizona: Prelijepo je...

Darko Milinović je biciklom otišao do Jadovna koje je nedaleko od njegova Gospića. Ponosan je jer još može svladati uzbrdicu na kojoj mnogi odustaju: Evo, nedavno je 15 godina mlađi prijatelj ostao iza mene
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Gospića Darko Milinović se na Facebooku pohvalio da je biciklom otišao do obližnjeg Jadovna, mjesta u kojem smo nedavno otkrili tri bizona.

NOVI GRADONAČELNIK GOSPIĆA VIDEO Dado Milinović zaplesao i zapjevao hitove Miroslava Ilića: 'Obećao sam stanovnicima'

- Trebalo je iskoristiti ovaj sunčan dan krajem 10. mjeseca. Četvrtak Grobnik pa je red i biciklom na Jadovno. Predobro. Iza mene postaja Svetog Jakova... netko je razbio. E, drugi tjedan odmah u obnovu...- napisao je Milinović.

Pitali smo ga i je li vidio bizone.

- Jesam, prelijepo je. Bio sam već ranije ovaj tjedan također kod vlasnika - kaže gradonačelnik. 

Mi smo ga dobili kada se već vraćao biciklom. Ukupno će danas napraviti 20-ak kilometara, a dao si je u zadatak i da popravi razbijeno staklo na postaji Sv. Jakova.

- Malo sam zapustio bicikl i imat ću oko tisuću kilometara ove godine. Do Jadovna ima baš gadna uzbrdica jedno četiri kilometra i volim se na njoj testirati jer i mnogi mlađi je teško svladavaju. Prošli puta je moj prijatelj koji je 15 godina mlađi ostao iza mene - kaže nam 61-godišnji Milinović poznat po održavanju dobre fizičke forme.

Dok on biciklira, bivše stranačke kolege iz HDZ-a su imali opći sabor, događaj na kojem je Milinović nekada uvijek prisustvovao. 

- Sad ne pratim. Nije zanimljivo. Vidio sam da se na izborima natječe 21 kandidat za jedno 21 mjesto. Bilo bi zanimljivije da postoje protukandidature - kaže Milinović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Spužva_Bob_Skockani 21.10.2024.

    Aha, akcija, svi bizoni u HR na jednom mjestu. Bravo. Sad još ovi iz sabora i vlade i gradskih uprava. Bude malo cijela lika koliko vas ima a nikakve koristi.

  • TaličniTom 20.10.2024.

    Laže! To je lažov samo takav.

  • crna riba 20.10.2024.

    Ako mu je teško biciklom, pa ima motor ! Ako ga ne vozi....mogu ga ja malo ugrijat

Komentiraj...
Vidi sve komentare