To je to što me zanima!

Glavni osumnjičeni sve priznao! Planirao ubiti sebe i velik broj ljudi mačetama i bombom

U kući su mu našli tvari za izradu bombe i propagandne materijale terorističke organozacije. Drugog osumnjičenog (17) zatekli su na stadionu na kojem je Taylor Swift trebala imati koncert
Vidi originalni članak

Generalni direktor javne sigurnosti Franz Ruf rekao je kako je glavni osumnjičeni za planiranje napada na koncertu megazvijezde Taylor Swift u Beču sve priznao te je opširno opisao planove za napad. 

Ruf je rekao kako su informaciju o napadima dobili od strane tajne službe. Uhitili su 19-godišnjaka jučer u Ternitzu u Donjoj Austriji. Navodno se radi o mladiću koji je rođen u Austriji, ali je podrijetlom s Balkana, navodno iz Sjeverne Makedonije. 

DRAMA U BEČU Krvavi planovi terorista: Autom htio uletjeti među fanove ispred stadiona pa napasti mačetom?!

Našli propagandne materijale terorističke organizacije

Kako je rekao generalni direktor javne sigurnosti, osumnjičeni je radio na planovima za napad od srpnja, nakon što je dao otkaz na poslu. Kako su neki austrijski mediji ranije objavili, on je radio u jednoj tvrtki s kemijskim tvarima.

Policija mu je tijekom pretresa doma pronašla kemijske tvari za izradu bombe te propagandni materijal terorističke organizacije Islamske države. 

- Planirao je ubiti sebe i velik broj drugih mačetama i eksplozivom - rekao je šef Uprave  za državnu sigurnost i obavještajne poslove Omar Haijawi-Pirchner, koji je potvrdio da je drugi uhićeni 17-godišnjaka, također iz Ternitza te da je nedavno prekinuo s djevojkom.

ŠUTNJA NA MREŽAMA Otkazani koncerti u Beču: Zašto se Taylor Swift još nije oglasila?

Njega su pronašli na stadionu na Ernst Happel na kojem je Taylor Swift trebala imati tri koncerta. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • donatien 08.08.2024.

    Neka mu udovolje barem jednoj od želja, pa neka se ubije u zatvoru.

  • nedam se 08.08.2024.

    Mene interesira , na čijoj je strani , bog ?

  • jamesbond7777 08.08.2024.

    Da se mene pita vec sutra u 06h bi se rijesil ove nase dotepence"kakti radnici... Pinklec na rame i via doma!!! Jer ovo kad pocne kod nas bice prekasnoo!!!! Nek si zeme AP i ZM svatko po 5kom u svoj dom 24h nebi izdržali

Komentiraj...
Vidi sve komentare