To je to što me zanima!

Dvoje ozlijeđenih u Šibeniku: Sudarili se kamion i automobil

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 32-godišnjeg vozača automobila bit će podnesen obavezni prekršajni nalog
Vidi originalni članak

U sudaru kamiona i osobnog automobila, jučer u Šibeniku ozlijeđeno je dvoje ljudi. Šibensko-kninska policija priopćila je kako je u četvrtak oko 13.49 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je vozač osobnog vozila zadobio teške ozljede, dok je vozač teretnog vozila zadobio lakše ozljede.

ZATVORILI CESTU Sudarili se kamion i automobil u Zlataru: Jedan čovjek ozlijeđen

Naime, 32-godišnjak je upravljao automobilom šibenskih registarskih oznaka, te ulaskom u desni zavoj, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste (nepregledni desni zavoj, vozila iz suprotnog smjera, kolnik mokar od kiše koja je padala), uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom te je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Pritom je došlo do sudara prednjeg dijela njegovog vozila i prednjeg lijevog dijela teretnog vozila vukovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnjak.

PIJANI OTIŠLI S MJESTA SUDARA Krš i lom u Osijeku: U nesreći oštećena tri auta, dvije fasade i dva znaka. Imao 1,97 promila!

U Općoj bolnici u Šibeniku 32-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozljede, dok su 27-godišnjaku konstatirane lakše ozljede.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 32-godišnjeg vozača bit će podnesen obavezni prekršajni nalog.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare