To je to što me zanima!

Opa! DORH istražuje je li prijava protiv Anne Dujić, koja je urlala 'nakaze', odbačena zakonito?!

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku odbacilo je kaznenu prijavu protiv Anne Dujić, kćeri šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, najpoznatije po urlanju "nakaze, nakaze" tijekom velikih požara u Dalmaciji
Vidi originalni članak

DORH se oglasio o odbačenoj prijavi protiv Anne Dujić, a kako navode, sporno im je što je kriminalističku istragu provodila policijska uprava u kojoj je zaposlena policajka koja je prijavila Dujić. Inače, u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku od 2021. godine radi druga kći Nediljka Dujića, Katarina Dujić, što je potvrđeno 24sata u ranijim tekstovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Državno odvjetništvo Republike Hrvatske zatražilo je od Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku dostavu izvješća sukladno članku 74. Zakona o državnom odvjetništvu o postupanju u navedenom predmetu u svrhu provođenja izvanrednog nadzora rada u konkretnom predmetu te je li bilo osnova za delegiranje postupanja u predmetu drugom državnom odvjetništvu.

S obzirom na javno objavljene informacije da bi kriminalističko istraživanje provodila policijska uprava u kojoj je podnositeljica prijave (oštećenica) ujedno i zaposlena policijska službenica, Državno odvjetništvo Republike Hrvatske ocjenu o eventualnoj povredi institucionalne neovisnosti prepušta Ravnateljstvu policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske - objavio je DORH.

VIKALA JE 'NAKAZE' Odbacili prijavu protiv kćeri moćnog HDZ-ovca Dujića: 'Bila je u šoku i sad joj je jako žao...'

Podsjetimo, općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku odbacilo je kaznenu prijavu protiv Anne Dujić, kćeri šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, najpoznatije po urlanju "nakaze, nakaze" tijekom velikih požara u Dalmaciji. 

Šibensko tužiteljstvo u obrazloženju navodi sumnje u tvrdnje policajke, dok istovremeno bezrezervno vjeruje izjavi Anne Dujić i ispitivanju policijskih šefova.

Naime, policajka je protiv Anne podnijela prijavu tvrdeći da ju je vrijeđala psovkama i skoro pregazila kako bi prošla kroz cestovnu blokadu postavljenu zbog požara, zbog čega je optužena za prisilu prema službenoj osobi. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • sosed 16.10.2024.

    sad če to naš dečko srediti,podrška policajki

  • dccro 16.10.2024.

    Di je sindikat policije da zaštiti curu, ovo je užas

  • nedam se 15.10.2024.

    Sramotna država. Ne bi vam izišla na Izbore ni za milijune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare