To je to što me zanima!

Dobre vijesti za putnike: KLM i Air France najavili su dodatne letove tijekom ljetne sezone

Air France, KLM Royal Dutch Airlines i Transavia čine Air France-KLM Grupu. Grupa se oslanja na svoja snažna čvorišta u Parizu-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol kako bi ponudila veliku međunarodnu mrežu
Vidi originalni članak

Air France će povećati učestalost letova tijekom predsezone, omogućujući svakodnevne letove na relaciji Zagreb-Pariz, te dodajući dodatni let četvrtkom i nedjeljom. U vrhuncu sezone, počevši od 8. srpnja, Air France će imati 11 tjednih letova, uključujući četiri dodatna leta iz Pariza za Zagreb, što rezultira dvostrukim dnevnim letovima na relaciji Pariz-Zagreb četiri dana u tjednu.

KLM, nizozemska zrakoplovna kompanija, značajno će povećati kapacitet prema Hrvatskoj ovog ljeta, osobito povećanjem broja letova za Dubrovnik. I Split i Dubrovnik sada će imati usklađene rasporede letenja. Tijekom izvansezone, KLM će obavljati dva leta dnevno za Split, s kasnim dolaskom i ranim jutarnjim polaskom za Amsterdam sljedećeg dana.

Osim toga, početak sedam dodatnih letova tjedno iz Dubrovnika za Amsterdam pomaknut je na 2. srpnja umjesto 15. srpnja. Ova promjena će omogućiti približno 4.000 dodatnih sjedala na ruti. Počevši od 2. srpnja, bit će dodan kasni noćni let za Dubrovnik, s polaskom sljedećeg jutra za Amsterdam. KLM planira obavljati ovu rutu do 16 puta tjedno.

Korištenjem svih AFKL letova ovog ljeta, uz povećanje kapaciteta za Split i Dubrovnik, putnici će preko čvorišta u Parizu i Amsterdamu imati pristup raznim europskim destinacijama te destinacijama širom svijeta, uključujući Sjevernu i Južnu Ameriku, Meksiko, Aziju i Afriku.

IZNENAĐUJUĆ RAZLOG Otkrivamo zašto u avion baš uvijek ulazimo s lijeve strane

O Air France-u

Od 1933. Air France predstavlja i ističe Francusku diljem svijeta. S aktivnostima orijentiranim na prijevoz putnika, tereta i održavanje zrakoplova, Air France je vodeći europski zrakoplovni prijevoznik. Njegovu radnu snagu čini više od 38.000 zaposlenika koji su svakodnevno posvećeni pružanju jedinstvenog putničkog iskustva svakom putniku.

Air France, KLM Royal Dutch Airlines i Transavia čine Air France-KLM Grupu. Grupa se oslanja na svoja snažna čvorišta u Parizu-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol kako bi ponudila veliku međunarodnu mrežu. Njihov program vjernosti Flying Blue ima preko 20 milijuna članova. Air France i KLM su članovi alijanse SkyTeam koja ima ukupno 19 članica zrakoplovnih kompanija.

Air France je postavio ambiciozne ciljeve održivog razvoja i radi na smanjenju i podršci projektima koji apsorbiraju i pohranjuju ugljik iz atmosfere u prirodnim spremnicima ugljika. Kao dio programa Air France ACT, tvrtka se obvezala smanjiti svoje emisije CO2 po putniku-kilometru za 30% do 2030. u odnosu na 2019. godinu, što znači -12% apsolutne emisije CO2. Ova ambicija je podržana velikim ulaganjima u obnovu flote s novim generacijama učinkovitijih zrakoplova, razvoj korištenja održivijih goriva za zrakoplovstvo i generalizaciju ekološkog pilotiranja.

O KLM-u

Više od stoljeća, KLM povezuje ljude međusobno i sa svijetom. Deseci milijuna kupaca biraju KLM svake godine, bilo za poslovna putovanja, odmor, posjete prijateljima ili obitelji, studiranje u inozemstvu itd. Trudimo se pomoći im da ugodno putuju - stvarajući značajne veze s ljudima, mjestima i iskustvima na svakom koraku putovanja.

HIT U AVIONU Cijeli avion i posada plesali su s Lasagnom na letu: Stigla i torta!

160 destinacija u KLM mreži povezuje Nizozemsku sa svim ključnim ekonomskim regijama svijeta i predstavlja snažan gospodarski motor. Istovremeno, KLM preuzima odgovornost za utjecaj na okoliš, uvjereni da zrakoplovstvo mora postati održivije. Svakodnevno poduzimamo velike i male korake prema postizanju ovog cilja kako bismo i u budućnosti bili velika zrakoplovna kompanija usmjerena na naše putnike.

KLM Royal Dutch Airlines je dio Air France–KLM Grupe. KLM je također član globalne alijanse SkyTeam, koja ima 19 članica zrakoplovnih kompanija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare