To je to što me zanima!

Strava kod Bjelovara: Ošamario bivšu, druga cura mu prerezala vrat?! 'Ležao je i jako krvario'

Koliko znam, riječ je o svađi između mladića i njegove bivše djevojke. On je nju ošamario, nakon čega je nastala makljaža, kazala je djevojka koja je prisustvovala rođendanskoj zabavi...
Vidi originalni članak

Subotnja proslava rođendana u Velikom Grđevcu u blizini Bjelovara umalo je završila kobno za 21-godišnjeg mladića. On je zadobio ozljede vrata nakon što ga je bocom porezala 18-godišnjakinja. Ona je navodno branila djevojku (18) koju je mladić ranije navodno ošamario, piše MojPortal.  Do krvavog incidenta došlo je do 2:30 u SRC-u Kukavica prilikom proslave rođendana...

- Dečko je ležao na podu i krvario iz usta i vrata. Ubrzano je disao, a imao je i krvave oči. Ljudi su zvali 112, nakon čega su brzo došli hitna i policija. Odvezli su mladića - kazala je za MojPortal jedna djevojka koja je bila na proslavi rođendana.

OBITELJSKO NASILJE Ubio ženu u autu, to je 15. slučaj femicida u BiH ove godine

Dodala je da gosti s proslave nakon toga nisu smjeli kućama već su čekali dolazak bjelovarske policije koja je napravila očevid i obavila razgovore sa svima koji su bili na zabavi.

- Tek smo tada smjeli doma. Koliko znam, riječ je o svađi između mladića i njegove bivše djevojke. On je nju ošamario, nakon čega je nastala makljaža - kazala je djevojka koja je bila na zabavi.

TROJE MRTVIH NA LOŠINJU Agencija koja istražuje nesreće pokrenula sigurnosnu istragu tragedije na Malom Lošinju...

PU bjelovarsko-bilogorska potvrdila je da je došlo do ovog nemilog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Matador_1 12.08.2024.

    Obavezan vojni rok za žene, pod hitno!

  • Old Town 12.08.2024.

    Tako mu i treba lik je zabrijao da je na Olimpijskim igrama pa udri po ženskoj

  • mily 12.08.2024.

    pa ti šamaraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare