To je to što me zanima!

Bartulica: 'Sve što imam stekao sam na pošten i častan način. Nemam se za što ispričavati'

Bit ću glas običnih ljudi, vama služim - rekao je Bartulica u svom obraćanju nakon što je Domovinski pokret osvojio jedan mandat u EP
Vidi originalni članak

Stojim večeras pred vama u duhu zahvalnosti, prije svega dragom Bogu kojem dugujem sve. Snaga koja je ostala u meni je tu zbog njega. On je izvor i nosio me cijelo ovo vrijeme koje nije bilo nimalo lagano. Htio bi se zahvaliti svojoj obitelji, ženi i djeci koji su cijelo vrijeme bili uz mene, primili ožiljke, ali su čvrsto na nogama kao i ja večeras - kazao je Stephen Nikola Bartulica u svom obraćanju nakon što je Domovinski pokret osvojio jedan mandat u Europskom parlamentu. U stožer Domovinskog pokreta stigao je u Ferrariju. Zahvalio je svojoj obitelji, volonterima i, kako kaže, svojoj ekipi.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve što imam stekao sam na pošten i častan način. Nemam se za što ispričavati. Prljava kampanja koja se vodi danima, neviđena u hrvatskoj politici, urodila je plodom. Hrvati su jasno rekli da to ne prihvaćaju. Neka to bude pouka svima za budućnost - kazao je Bartulica.

DP IMA JEDAN MANDAT 'Mama, idem u Bruxelles!' Bartulici se nakon afere s kućom smiješi fotelja u Bruxellessu

NAKON REZULTATA Tviteraši sprdaju Bartulicu: 'Mater mu može sad odahnuti. Izgleda da se dokopao EP-a!'

Nadopunio sam svoju imovinsku karticu, neću ništa više o tome govoriti. Bio sam unaprijed osuđen i odabran za metu. Nikada neću odustati od svojih stavova i uvjerenja dok sam u hrvatskoj politici. Bit ću glas običnih ljudi, vama služim - rekao je Bartulica. Dodao je da će i dalje govoriti protiv ideološke kolonizacije, stvari koje najviše štete djeci, a koje se nameću iz Bruxellesa. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zutizgzg 10.06.2024.

    smece,crkveni misu,crkva takve jadnike na pijedestal stavlja

  • ferata 09.06.2024.

    Zašto bi se ispričavao? Hrvati vole da ih lažu i kradu.

  • Perpetua 09.06.2024.

    Neki su se nadali i veselili da ovoga nasega covjeka nece vise TU biti ali im se zelje nisu ispunile,hvala Dragome Bogu na tome,Nema Predaje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare