To je to što me zanima!

Amerikanac ubio majku i obiteljskog psa: 'Koristila je vještičarenje protiv mene'

U kaznenoj prijavi stoji da je sin rekao istražiteljima da je njegova majka "u krevetu prakticirala vještičarenje" i da mu je tvrdila da je to godinama koristila protiv njega
Vidi originalni članak

Krvavo tijelo žene s dva odsječena prsta i tijelo psa pronađeni su u obiteljskom domu u američkoj saveznoj državi Iowi 18. siječnja. Prema pisanju američkih medija, ženu je ubio njen sin koji ju je optužio za vještičarenje.Ubijenu ženu Jennifer Dazey (46) pronašla prijateljica Kristy Follman, nakon čega je policija pokrenula istragu.

Prema kaznenoj prijavi, policajci koji su prvi stigli na mjesto događaja, otkrili su da su žrtvi su bili odsječeni prsti i da je imala "brojne značajne razderotine na licu, vratu i glavi". Obiteljski pas Echo pronađen je mrtav na kauču u dnevnoj sobi s ozljedama glave. Policajci su rekli da je ženin 29-godišnji sin Tyler Dazey ležao gol u svojoj sobi i nije pretjerano reagirao na njih.

 

Dazey je odveden u lokalnu bolnicu na liječenje, a kasnije su ga i uhitili.

Policajci su rekli da su pronašli sjekiru u kupaonici, dok je zaštita za istu bila na stolu u blagovaonici. Nakon što su ga otpustili iz bolnice, policiji je priznao kako posjeduje tu sjekiru.

NAPAD U CENTRU GRADA Užas u Londonu: Nožem napao djevojčicu (11) i ženu, priveli ga

U kaznenoj prijavi stoji da je Dazey rekao istražiteljima da je njegova majka "u krevetu prakticirala vještičarenje" i da mu je tvrdila da je to godinama koristila protiv njega. Međutim, nakon što su ga pitali o njezinim ozljedama, pozvao se na 'Miranda Rights'. Odnosno ako se pojedinac pozove na ta prava u bilo kojem trenutku prije ili tijekom ispitivanja, na taj način izražava želju da šuti i u tom se trenutku ispitivanje mora prekinuti. Ako osoba kaže da želi odvjetnika, ispitivanje se mora prekinuti dok se odvjetnik ne pojavi.

SRAMOTNO VIDEO Policija našla ženu koja je Kineskinji u Splitu rekla da je žuto g****! Dobila dvije prijave

Tyler je optužen za ubojstvo prvog stupnja i zlostavljanje životinja koje je uzrokovalo smrt, a njegova je jamčevina postavljena na 2 milijuna dolara samo u gotovini, piše The Mirror US.

Prema sudskim dokumentima, Tyler je prethodno proglašen nesposobnim za suđenje, ali ta je odluka poništena u svibnju.

 

Dana 19. srpnja Dazey je proglašen krivim za ubojstvo prvog stupnja i zlostavljanje životinja. Kazna će mu biti izrečena naknadno. Osuda za prvo ubojstvo dolazi s obveznom kaznom doživotnog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare