To je to što me zanima!

Zeleni papar ide s piletinom, a odličan je i za razne umake

Zeleni papar možete koristiti umjesto crnog za blaži, laganiji okus. Idealan je u receptima za umake od papra ili u kombinaciji s crnim za premazivanje svinjske pečenke ili svinjskih kotleta
Vidi originalni članak

Kao i kod drugih plodova, mlada zrna papra su zelena, a sazrijevanjem postaju tamnija. Zeleni papar možete koristiti umjesto crnog za blaži, laganiji okus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idealan je u receptima za umake od papra ili u kombinaciji s crnim za premazivanje svinjske pečenke ili svinjskih kotleta.

SUPER RECEPT Napravite ukiseljene krastavce kod kuće - vrlo je jednostavno

Dobro se slaže s ribom i drugim plodovima mora, s piletinom i delikatnim umacima, poput umaka s vrhnjem. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare