Sastojci u ovom receptu dovoljni su za dvije osobe, a priprema traje oko pola sata.
POGLEDAJTE VIDEO:
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje (koristite tavu koja može ići i u pećnicu). Dodajte češnjak i luk, pirjajte ih 5 minuta dok ne omekšaju. Dodajte rajčicu, med, špinat, sol i papar te njoke. Dodajte svježi bosiljak. Pirjajte oko 5 minuta dok se sastojci ne sjedine, a špinat počne venuti. Dodajte mozzarellu narezanu na komadiće. Pripremljeno jelo stavite u pećnicu na otprilike 15 minuta, dok mozzarella ne poprimi zlatnosmeđu boju. Poslužite s parmezanom.
Sastojci:
1 žlica maslinova ulja, 3 češnja češnjaka, luk, 700 g pasate od rajčice, žlica meda, 100 g mladog špinata, sol, svježe mljeveni crni papar, 800 g njoka, 300 g mozzarelle, svježi bosiljak, parmezan
POGLEDAJTE VIDEO: TRI ZA BRZO 'GULJENJE' PATLIDŽANA