To je to što me zanima!

Zapečeni njoki sa špinatom i mozzarellom za večeru u dvoje

U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje (koristite tavu koja može ići i u pećnicu). Dodajte češnjak i luk, pirjajte ih 5 minuta dok ne omekšaju. Dodajte rajčicu, med, špinat, sol i papar te njoke. Dodajte svježi bosiljak...
Vidi originalni članak

Sastojci u ovom receptu dovoljni su za dvije osobe, a priprema traje oko pola sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje (koristite tavu koja može ići i u pećnicu). Dodajte češnjak i luk, pirjajte ih 5 minuta dok ne omekšaju. Dodajte rajčicu, med, špinat, sol i papar te njoke. Dodajte svježi bosiljak. Pirjajte oko 5 minuta dok se sastojci ne sjedine, a špinat počne venuti. Dodajte mozzarellu narezanu na komadiće. Pripremljeno jelo stavite u pećnicu na otprilike 15 minuta, dok mozzarella ne poprimi zlatnosmeđu boju. Poslužite s parmezanom.

PLEMIĆKI RECEPT Napravite štrudlu po receptu obitelji Zrinski sa Štrudlafesta

Sastojci:

1 žlica maslinova ulja, 3 češnja češnjaka, luk, 700 g pasate od rajčice, žlica meda, 100 g mladog špinata, sol, svježe mljeveni crni papar, 800 g njoka, 300 g mozzarelle, svježi bosiljak, parmezan

POGLEDAJTE VIDEO: TRI ZA BRZO 'GULJENJE' PATLIDŽANA

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 05.09.2024.

    sve sta je s  s spinatom dobro je👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare