To je to što me zanima!

Uz nju smo odrastali i slavili: Goveđa juha je dio povijesti

Domaća juha uz koju se odrastalo još se može pojesti ‘Kod Pere’ na Šalati. Zagorka, gospođa Marica Miladin, supruga Konavljanina gospara Pere, sročila je recept za nevjerojatno finu goveđu juhu
Vidi originalni članak

Beč je grad poznat po kuhanoj govedini. Kao velika i neizostavna uvertira ovom gradskom specijalitetu, naravno da se jela goveđa juha u kojoj se ta ista govedina kuhala.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • bant_zaje 22.08.2023.

    Pa da ste bar napisali koji onda komad govedine uzeti...2 kile vrata? Leđa? Prsa? Rebara? Koljenice? Recept vam je malo jači

Komentiraj...
Vidi sve komentare