To je to što me zanima!

Za ručak pripremite finu piletinu u senfu i medu: Topi se u ustima

Pileća prsa dobro posolite i popaprite, a posudu za pečenje lagano premažite uljem. U maloj posudi pomiješajte med, senf, bosiljak, papriku i peršin
Vidi originalni članak

Za pripremu ovog jednostavnog, a ukusnog jela vam treba 25 minuta, a količina je dovoljna za četvero ljudi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

  • 6 pilećih prsa bez kože
  • 120 g meda
  • 120 g senfa
  • 1 žličica suhog bosiljka
  • 1 žličica sušene paprike
  • pola žličice svježe nasjeckanog peršina
  • sol i papar po želji

Priprema:

Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva. Posoliti i popapriti meso te posudu za pečenje lagano premazati uljem.

ŠTO KUHATI DANAS Oduševite ukućane i pripremite quiche od poriluka i pancete

U maloj posudi pomiješati med, senf, bosiljak, papriku i peršin. Pola preljeva namazati preko piletine. Peći 30 minuta. Premazati ostatkom preljeva piletinu i peći dodatnih 10-ak minuta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare