Pileća prsa dobro posolite i popaprite, a posudu za pečenje lagano premažite uljem. U maloj posudi pomiješajte med, senf, bosiljak, papriku i peršin
Vidi originalni članak
Za pripremu ovog jednostavnog, a ukusnog jela vam treba 25 minuta, a količina je dovoljna za četvero ljudi.
Sastojci:
- 6 pilećih prsa bez kože
- 120 g meda
- 120 g senfa
- 1 žličica suhog bosiljka
- 1 žličica sušene paprike
- pola žličice svježe nasjeckanog peršina
- sol i papar po želji
Priprema:
Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva. Posoliti i popapriti meso te posudu za pečenje lagano premazati uljem.
U maloj posudi pomiješati med, senf, bosiljak, papriku i peršin. Pola preljeva namazati preko piletine. Peći 30 minuta. Premazati ostatkom preljeva piletinu i peći dodatnih 10-ak minuta.