To je to što me zanima!

To ima samo u Privlaci: Namaz od pršuta, 'pijane' smokve...

Kako bismo dobili jelo koje predstavlja ovaj kraj, tunu služimo s paškom skutom i morskim šparogama, kažu ugostitelji koji su se zajedničkim snagama odlučili izdvojiti na gastronomskoj karti Dalmacije
Vidi originalni članak

Kako uspješno spojiti domaće namirnice i tradicionalne proizvode zadarske okolice s naizgled nespojivim te gostima prirediti putovanje kroz gastronomske, savršeno usklađene partiture pune okusa stare Dalmacije i suvremenih trendova, otkrit ćete u posebnoj ponudi privlačkih restorana.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • SA-SV 04.09.2024.

    Uuuf, to mora da je prefino, barem na fotki mi tako izgleda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare