To je to što me zanima!

Tradicionalno jelo iz Mađarske: Super gulaš s veprovim butom

Jelo tradicionalno iz Mađarske na obali se priprema od mesa vepra. Gulya je mađarska riječ za stoku, a Gulyas za pastira. Mnogo je recepata za gulaš, a najpoznatije 'podvrste' su perkelt i paprikaš
Vidi originalni članak

Jedan od klasika kuhinje, i one kućne i restoranske, je gulaš. Gulaš možete još naručiti samo u drugoj restoranskoj ligi u krčmama, konobama, oštarijama i u onih pametnih ugostitelja koji znaju da je tradicija temelj svakog ugostiteljstva, pa tako i nacionalnog.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare