To je to što me zanima!

Tajne pripreme slastica od jagoda i recepti: 'Za Fraisier tortu dobro ohladite kremu'

Violinistica i slastičarka Tereza Alabanda otkrila nam je tajne pripreme slastica s jagodama koje se slažu s okusima vanilije, mente, badema... Imali smo priliku vidjeti kako nastaje njezina varijanta Fraisier torte
Vidi originalni članak

Jagode su još u prvom stoljeću slavili rimski pjesnici Vergilije i Ovidije, no ne kao hranu, nego kao ukras. Od antike pripisivala su se ovom voću brojna ljekovita svojstva. Šumske jagode jele su se od davnina, smatra se, u manjim količinama jer plodovi su bili mali i žilavi, često i bez okusa.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare