Osim što je ovaj namaz jako brzo gotov, može ga se i držati u hladnjaku te ga vaditi kada god poželite neki brzi zalogaj. Priprema je jednostavna i kratka
Vidi originalni članak
broj osoba: 4
priprema: 25 minuta
POGLEDAJTE VIDEO:
Sastojci:
konzerva tunjevine, glavica crvenog luka, 2 mrkve, 3-4 žlice senfa, 1 dl kiselog vrhnja, sol, papar, sjeckani peršin, kruh
Priprema:
U blender stavite crveni luk te očišćenu i nasjeckanu mrkvu. Izblendajte što je moguće sitnije. U posudu u kojoj ćete poslužiti namaz stavite tunjevinu. Možete koristiti i sitnije komade tunjevine ili krupnije samo ih poslije vilicom dobro izgnječite. Dodajte mrkvu i luk iz blendera i dobro promiješajte. Dodajte senf, vrhnje, sol, papar i opet dobro promiješajte. Na kraju dodajte i sjeckani peršin pa ili ostavite na vrhu namaza ili i to promiješajte. Narežite kruh, po želji prepecite i poslužite ga uz namaz.