To je to što me zanima!

Super mesni i riblji recepti: Fini carpaccio od bijele tune, cikle ili govedine, marinirani inćuni...

Carpaccio je idealno jelo kojim ćete izbjeći kuhanje tijekom ljetnih vrućina, u načelu potrebni su vam sokovi agruma. Pod carpaccio se ubraja sve ono što ima barem jedan elemenat izvornika - sirovo ili tanko
Vidi originalni članak

Malo je koje jelo protkano strašću i umjetnošću kao carpaccio - nastao iz ljubavi prema ženi, nazvan po umjetniku i blagovan u želji za boljim zdravljem. Ta sirova delicija sredinom prošlog stoljeća izvorno je bila tanko rezana sirova goveđa pisanica u umaku, a danas pod carpaccio se ubraja sve ono što ima barem jedan elemenat izvornika - sirovo ili tanko, ističe trogirski chef Vjekoslav Grgantov, istraživač gastro baštine, koji zadnjih godina predaju starih pretvara u male anegdotalne zapise i recepte po mjeri današnjeg vremena.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare