To je to što me zanima!

Stručnjak iz Zagreba objasnio: Espresso se pije popodne, a evo kako se kuha prava turska kava

Prava turska kava diže se tri puta i pravi se od kave koja je tako fino mljevena, poput brašna, objašnjava nam Sanin Kadić, peterostruki regionalni latte art prvak
Vidi originalni članak

Bilo radi društvenih običaja, malih osobnih rituala ili tek da se krene u radni dan, jutro je kod nas vrijeme turske kave. Talijani, pak, ujutro ne piju espresso već cappuccino, a espresso iza podneva jer im je digestiv poslije ručka ili večere.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nažalost_Hrvat 20.10.2022.

    To su ovi yutube znalci, hahahaha, Nema taj pojma kak izgleda zrno od kave a kamoli da tu soli pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare