U tavi na maslinovu ulju dinstajte češnjak dok ne zamiriše. Dodajte kozice na tavu i pržite ih nekoliko minuta sa svih strana. Dodajte cherry rajčice u tavu s gamberima i kuhajte nekoliko minuta dok se ne ispušu
Vidi originalni članak
Namirnice u ovom receptu dovoljne su za dvije osobe, a sama priprema traje oko 15 minuta.
POGLEDAJTE VIDEO:
Priprema:
Stavite kuhati vodu i posolite je, kad zakuha dodajte tjesteninu i kuhajte prema uputama na pakiranju. U tavi na maslinovu ulju dinstajte češnjak dok ne zamiriše. Dodajte kozice na tavu i pržite ih nekoliko minuta sa svih strana. Dodajte nasjeckane cherry rajčice u tavu s gamberima i kuhajte nekoliko minuta dok se ne ispušu. Dodajte bijelo vino i pričekajte dok ne ispari alkohol. Dodajte skuhanu tjesteninu u tavu s kozicama i pomiješajte. Po želji pospite sjeckanim peršinom.
Sastojci:
500 g očišćenih kozica, 400 g tjestenine, maslinovo ulje, 1/2 glavice češnjaka, 250 g cherry rajčica, 2 dcl bijelog vina, peršin, papar, sol