To je to što me zanima!

Prženi grašak s aromatičnim začinima odličan je prilog mesu

Na zagrijano ulje u tavi bacite sjemenke kima i ostavite ih da se poprže 30 sekundi. Zatim dodajte narezani crveni luk i dobro promiješajte. Luk pirjajte dvije minute pa dodajte ocijeđeni grašak
Vidi originalni članak

Priprema ovog finog predjela će trajati samo 15-20 minuta, a možete ga raspodijeliti na četiri porcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

1 i 1/2 šalice svježeg ili zamrznutog zelenoga graška, luk, žlica ulja, 1/2 žličice sjemenki kumina, sol, papar, 1/2 žličice kašmirskog crvenog čilija, 1/4 žličice kurkume u prahu, 1/2 žličice korijandera, 2-3 žlice vode

Priprema:

Na zagrijano ulje u tavi bacite sjemenke kima i ostavite ih da se poprže 30 sekundi. Zatim dodajte narezani crveni luk i dobro promiješajte. Luk pirjajte dvije minute pa dodajte ocijeđeni grašak.

RECEPT DANA Njoki 'cacio e pepe' s tvrdim sirom će vas oduševiti okusom

Ubacite sve ostale začine i sol pa dobro promiješajte. Smanjite vatru i dodajte nekoliko žlica vode. Poklopite i pustite da se grašak kuha na pari dok ne omekša, desetak minuta. Posipajte s maslinovim uljem i poslužite s rižom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare