To je to što me zanima!

'Priznao sam ženi da sam ju prevario, reakcija me šokirala'

Nije ni slutio da će se naći u ovakvoj situaciji. Imali su osam godina braka koji je bio dobar i stabilan, a onda ju je prevario. Ni sam nije mogao vjerovati niti odgonetnuti zašto
Vidi originalni članak

Mark (35) nije ni slutio da će se naći u ovakvoj situaciji. On i njegova supruga Emma (34) osam su godina imali ono što bi većina smatrala solidnim brakom.

Upoznali su se na koledžu, brzo se zaljubili i izgradili zajednički život - bez djece, samo njih dvoje i njihova mačka Luna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko mjeseci Mark je napravio strašnu pogrešku. Započeo je aferu s mlađom ženom koju je upoznao u teretani, po imenu Laura. Ono što je počelo kao bezazleni flert eskaliralo je u nešto više, nešto zbog čega je Mark duboko žalio. Afera je trajala samo nekoliko mjeseci, ali ga je izjedao osjećaj krivnje. Svaki put kad bi pogledao Emmu, osjećao bi se kao prevarant.

Jedne večeri, posjeo je Emmu na kauč. Priznao je aferu i koliko ga krivnja izjeda.

Je li ispravno postupila? 'Razotkrila sam svoju najbolju prijateljicu - rekla sam njezinom mužu da ga već dugo vara'

Emma je slušala u tišini, bezizražajnog lica. Mark je očekivao ljutnju, suze, možda čak i ispad. Ali Emma je samo sjedila ondje, očiju uprtih u njega, kao da je čekala da on završi.

Zatim, nakon nečega što se činilo kao vječnost, Emma je samo nekoliko puta trepnula i zatim progovorila. "Zašto?" pitala je.

Mark je bio zatečen. Očekivao je pitanja - s kim je to bilo, koliko dugo traje - ali ne ovo. Promrmljao je nešto o osjećaju udaljenosti, o tome kako su oboje bili tako zaposleni i kako je napravio užasnu pogrešku.

Emma je kimnula, kao da je razumjela. Ali bilo je nečeg lošeg u njezinoj reakciji. Njezina je smirenost bila uznemirujuća. Bez riječi, ustala je i otišla do kuhinje. Vratila se s čašom vode, sjela pokraj Marka i pružila mu je.

Mark je zbunjeno uzeo čašu i pio iz nje, pokušavajući shvatiti što se događa. Kad je završio, uputila mu je mali, tužan osmijeh.

- Hvala što si mi rekao. Dobro je da si bio iskren - rekla je, poljubila ga u čelo i otišla spavati.

OBRATITE PAŽNJU Pet znakova da je ona vašem mužu više od 'samo prijateljice'

To je bilo to. Bez ljutnje, bez suza. Mark je ostao sjediti na kauču, zapanjen i više nego pomalo zbunjen.

Sljedećeg jutra Emma se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Pripremila je doručak, poljubila Marka na rastanku prije nego što je otišao na posao, a čak mu je slala poruke tijekom dana, kao što je uvijek činila.

Dani su prolazili, a Emma nikad nije spominjala aferu niti postavljala pitanja. Nije se činila ljuta, ali Mark je osjetio da nešto nije u redu. Svaki put kad bi pokušao razgovarati o tome, ona bi se samo nasmiješila i rekla: “Nemamo o čemu razgovarati. Prebrodit ćemo ovo.”

Otprilike tjedan dana kasnije, Mark je došao kući i zatekao Emmu s kovčegom. Mirno mu je rekla da joj treba odmor.

NE ŽALE NI ZBOG ČEGA Tri ljubavnice napisale otvorena pisma ženama svojih ljubavnika

Te noći Mark nije mogao spavati, izjedan od paranoje i neizvjesnosti. Sljedećeg je dana primijetio da ga je Emma prestala pratiti na društvenim mrežama.

Napokon mu je jedna od Emminih prijateljica rekla istinu: mjesecima je sumnjala na aferu i cijelo vrijeme ga je planirala ostaviti. Emmina uznemirujuća smirenost bila je rezultat toga što je bila korak ispred, piše Brightside.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Jabuka44 20.08.2024.

    Najbitnija informacija je da imaju macku

  • a nu 20.08.2024.

    nisu to varanja nego kemije u datom trenutku

  • global 20.08.2024.

    gdje nestade Laura?

Komentiraj...
Vidi sve komentare