To je to što me zanima!

Pretjeruje? 'Mijenjala je sinu pelene tri puta na sjedalu iza mene, užasno je smrdjelo...'

Komentari uz njezinu objavu bili su raznoliki. Jedni su se složili da djeca znaju biti glasna i neugodna u zrakoplovima, a drugi smatraju da je pretjerala, jer 'nisu pelene baš tako opasne'
Vidi originalni članak

Neimenovana žena podijelila je svoj 'užas od putovanja' na Redditu. Bila je sva istraumatizirana zato što je jedna mama promijenila svom djetetu pelene tri puta. Radila je to na sjedalu iza nje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila sam na noćnom letu koji traje od 22 do 2 sata ujutro, a žena iza mene je sjedila sa svojim malim sinom, starim oko jednu ili dvije godine. Dječačić se neprestano uzbuđivao, vikao, udarao nogama po naslonu sjedala i stavljao noge na moj naslon za ruke - prisjetila se.

PROMO Izum iz potkrovlja: Vlažne maramice nastale su slučajno, a evo i za što su se prvo koristile

- Tri puta mu je promijenila pelene, na sjedalu. Nije se trudila odnijeti ga u zahod iako je bila jedan red od samog stražnjeg dijela aviona. Smrdjelo je kao vrag - dodala je, ali to nije bilo sve. Kako da su se sve bebe u zrakoplovu urotile protiv nje.

- Na drugom sjedalu bila je beba koja je povremeno vrištala. Jedna je gospođa čak imala psića u avionu i on nije pravio buku. Savršeni mali anđeo. Možda je popio sedativ, tko zna. Ali, ti roditelji bi trebali ili dati sedative svojoj djeci ili im jednostavno ne dopustiti da ih dovode na određene letove - nastavila je.

VELIKI KORAK ZA DIJETE Top savjeti kako naučiti dijete da počne obavljati nuždu u tutu

Komentari uz njezinu objavu bili su raznoliki. Jedni su se složili da djeca znaju biti glasna i neugodna u zrakoplovima, a drugi smatraju da je pretjerala, jer 'nisu pelene baš tako opasne', prenosi Mirror.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zorulle 17.10.2023.

    Naravno da je pretjerala ,izgleda da njoj sve smeta .

  • 17.10.2023.

    a kaj je trebala djete ostaviti u dreku?!.. stvarno vise ti ljudi pretjeruju.

  • 17.10.2023.

    Nisu opasne vec smrde

Komentiraj...
Vidi sve komentare