To je to što me zanima!

Popečci od piletine su klasik koji svi obožavaju, a idu i u sendvič

Popečke od piletine jednostavno je napraviti, a ni sama priprema ne traje predugo. Donosimo recept dovoljan za petero, a prilog u ovim vrućim danima može biti i samo neka svježa salata
Vidi originalni članak

broj osoba: 5

priprema: 45 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

500 g mljevene piletine, 2 režnja češnjaka, 2 komada mladog luka, šalica riže, 2 jaja, 4 žlice biljnog ulja, papar, sol.

RECEPT DANA Idealan obrok za ljeto na moru: Fine pečene srdele s limunom

Priprema:

Pomiješajte meso, češnjak, papar, sol i mladi luk. Sve dobro izmiješajte i ostavite 30 minuta u hladnjaku. Za to vrijeme skuhajte rižu u obilno posoljenoj vodi, dobro ocijedite i pomiješajte s ostatkom smjese. Nakon toga oblikujte polpete pa ih uvaljajte u umućena jaja (možete dodati i sjemenke sezama) te ih pržite na laganoj vatri na ugrijanom ulju, oko pet minuta sa svake strane.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare