To je to što me zanima!

Pastina ili peniclin juha liječi, daje tijelu snagu, jača imunitet

Nasjeckano povrće pirjajte na malo maslaca, dodajte češnjak, pa podlijte pilećim temeljcem. Zatim dodajte protuupalnu kurkumu te začinite soli i paprom. Nakon dvadesetak minuta dodajte što sitniju tjesteninu
Vidi originalni članak

Fina gusta juha koju Talijani zovu pastina ili 'penicilin juha' pravi se od grincajga i luka. Jača imunitet, daje snagu, a sastojke sve već vjerojatno imate u frižideru. Za pripremu vam je potrebno svega 30 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nasjeckano povrće pirjajte na malo maslaca, dodajte češnjak, pa podlijte pilećim temeljcem. Zatim dodajte protuupalnu kurkumu te začinite soli i paprom. Nakon dvadesetak minuta dodajte što sitniju tjesteninu za juhu i kuhajte dok ne bude 'al dente'.

SUPER RECEPT Sirup za jačanje imuniteta lako možete napraviti sami kod kuće

Maknite s vatre te umiješajte nekoliko žlica parmezana i dodatni maslac. Za dodatnu kremoznost možete dodati jaje. Dobro ga istucite prije nego što ga dodate u juhu, a zatim polako umiješajte dok neprekidno miješate pastinu. Prilikom posluživanja posipajte malo svježeg peršina i iscijedite malo limuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 26.02.2024.

    dobra juha jaca imunitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare