Tanko narežite rotkvice i krastavce te ih pomiješajte u posudi s octom, šećerom te malo soli i papra. Namažite paštetu na kruh, a na nju posložite rotkvicu i krastavce. Poslužite odmah
Vidi originalni članak
Broj osoba: 4
Priprema: 30 minuta
POGLEDAJTE VIDEO:
Sastojci:
200 g dimljenog lososa, 280 g krem sira, sok od jednog limuna, sjeckani peršin, 2 žlice ribanog hrena, 100 ml kiselog vrhnja, nekoliko rotkvica, 1/2 krastavca, 3 žlice vinskog octa, 2 žlice šećera, kruh i maslinovo ulje za posluživanje
Postupak:
Pomiješajte losos, sir, peršin, hren, vrhnje i sok od limuna te posolite i popaprite, pa izmiksajte u blenderu u paštetu. Tanko narežite rotkvice i krastavce te ih pomiješajte u posudi s octom, šećerom te malo soli i papra.
Namažite paštetu na kruh, a na nju posložite rotkvicu i krastavce. Poslužite odmah!