To je to što me zanima!

Pašta fažol na brudet nastao je iz potrebe, a danas je delicija

Pašta fažol nikome nije bio mrzak, dapače. Kako nekad, tako i danas, kad je, nasreću, s kućnih ognjišta prodro u mnoge konobe i restorane otoka Visa
Vidi originalni članak

Naša gastronomija temelji se na tradiciji. To je u osnovi svake gastronomije svih zemalja s kojima se volimo uspoređivati. Talijani, recimo, uz gotovo svaki recept ističu svoju nonu ili majku, dakle tradiciju.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • melin51 19.09.2023.

    Novinaru ne bi otpala ruka da je na kraju sjajnu ideju napisao u obliku recepta - sve što treba i postupak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare