To je to što me zanima!

Omiljeno dječje jelo: Poslužite ih s umakom od meda i senfa

Piletinu nasjeckajte na kockice te je usitnite u blenderu dok ne dobijete pastu. Začinite i napravite male plosnate oblike. Uvaljajte ih u brašno, jaja, pa u krušne mrvice. Pržite u ulju dok ne poprime zlatnu boju
Vidi originalni članak

Pohani pileći medaljoni mnogima su omiljeno jelo, a jednostavno ih je napraviti. Piletinu nasjeckajte na kockice te je usitnite u blenderu dok ne dobijete pastu. Začinite i napravite male plosnate oblike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uvaljajte ih u brašno, jaja, pa u krušne mrvice. Pržite u dobokom ulju dok ne poprime zlatnu boju. Poslužite ih s umakom od meda i senfa, a za prilog napravite pržene krumpiriće ili salatu.

Ako volite pohano, uvijek postoji opcija pečenja u pohanaca u pećnici. Meso ili povrće pripremite na isti način kao i kod prženja.

ZA VIŠE ENERGIJE I VITKOST 25 zdravih slanih recepata: Napravite okruglice sa ciklom, muffine od jaja, zeleno varivo...

Na protvan stavite papir za pečenje i pecite meso oko 25 minuta na 180 Celzijevih stupnjeva u pećnici s ventilatorom ili na 200 Celzijevih stupnjeva bez ventilatora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare