Piletinu nasjeckajte na kockice te je usitnite u blenderu dok ne dobijete pastu. Začinite i napravite male plosnate oblike. Uvaljajte ih u brašno, jaja, pa u krušne mrvice. Pržite u ulju dok ne poprime zlatnu boju
Vidi originalni članak
Pohani pileći medaljoni mnogima su omiljeno jelo, a jednostavno ih je napraviti. Piletinu nasjeckajte na kockice te je usitnite u blenderu dok ne dobijete pastu. Začinite i napravite male plosnate oblike.
POGLEDAJTE VIDEO:
Uvaljajte ih u brašno, jaja, pa u krušne mrvice. Pržite u dobokom ulju dok ne poprime zlatnu boju. Poslužite ih s umakom od meda i senfa, a za prilog napravite pržene krumpiriće ili salatu.
Ako volite pohano, uvijek postoji opcija pečenja u pohanaca u pećnici. Meso ili povrće pripremite na isti način kao i kod prženja.
Na protvan stavite papir za pečenje i pecite meso oko 25 minuta na 180 Celzijevih stupnjeva u pećnici s ventilatorom ili na 200 Celzijevih stupnjeva bez ventilatora.