To je to što me zanima!

Nita je u Oranž klubu: Kupone ću potrošiti na svoje prijatelje

Na 24sata uvijek ima nešto zanimljivo pročitati, kaže Nita koja neograničeno čita PLUS sadržaj. Bilo da želite ozbiljne teme ili jednostavno se opustiti uz neke laganije teme i priče
Vidi originalni članak

Najviše čitam teme iz lifestylea. Ima puno korisnih članaka, posebice kad je riječ o nekim trikovima za kuću, a zna se pronaći i dobrih savjeta oko održavanja garderobe, govori nam Nita Aliti (30), digitalna pretplatnica 24sata, koja je odnedavno i članica 24 Oranž kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svaki dan "škicne" i svježe vijesti, odnosno ono najaktualnije što se zbiva, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

PRETPLATA 24SATA Osobni kuhar Nenad je u klubu Oranž: 'Sada mogu čitati sve'

- Volim pratiti što se događa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Ljubiteljica sam sporta i strastvena navijačica Dinama pa pratim i te rubrike. Uglavnom, svašta se pronađe, a na 24sata uvijek ima nešto zanimljivo pročitati. Bilo da želite ozbiljne teme ili jednostavno se opustiti uz neke laganije teme i priče - govori nam mlada voditeljica računovodstva u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi.

MLADIĆ IZ ZAGREBA Karla (27) je Oranž obradovao: Osim odličnih sportskih analiza, dobio sam i predobre kupone...

Kod Oranža je, priznaje, izrazito vesele popusti.

- Jedva čekam pozvati prijatelje kod mene doma i naručiti neku hranu. Dogovaramo večeru, a uz ove kupone to ću moći lakše organizirati - govori nam Nita.

SUPER KUPONI ZA PRETPLATNIKE Uz Oranž čitam sadržaj koji me zanima i dobijem super kupone

Ne propustite ovu priliku, jer svakog novog korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 13 € i ulaznica za izložbu "Od boemstva do vječnosti", koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i druge kupone, kao što su 15 € kupon za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare