To je to što me zanima!

Niste još jeli pohanu janjetinu? Evo recept koji će vas oduševiti, a tu je i sipa s mladim bobom,...

Na bračkim trpezama od davnina nezaobilazni su morski, kao i specijaliteti od janjetine i kozletine, jela od otočke divljači, autentične slastice poput 'kamene torte' hrapoćuše ili procipa
Vidi originalni članak

Supetar, grad nazvan po svetom Petru - ključaru, goste poziva krilaticom 'Otključajte doživljaj'. Time se pored povijesti, znamenitosti i aktivnosti u prirodi, nudi ono što ćete otkriti u konobama, restoranima, pa u i muzeju maslinovog ulja - biranim mjestima gdje se gastronomska baština Brača čuva u starinskim otočkim recepturama ili modernim reinterpretacijama domaćih jela.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare