Kuharica Dalia Carrizales Clark zna foru kako očistiti jaje u jednom potezu, bez obzira je li mekano ili tvrdo kuhano. Ističe da i nije važno koliko dugo kuhate jaje, već je ključno da ga nakon toga ubacite u led, što će guljenje učiniti lakšim.
Ljubiteljica hrane oduševila je ljude svojim jednostavnim načinom guljenja jaja. Kuharica iz Amerike objavljuje jednostavne, ali zdrave recepte.
POGLEDAJTE VIDEO:
Nedavno je bila zatrpana pitanjima gledatelja o kuhanju, odnosno guljenju tvrdo kuhanih jaja pa je odlučila objaviti kako ona to radi. U svom videu pokazuje proces - stavlja kuhano jaje na kuhinjsku ploču i lupka ga po vrhu i dnu. Zatim ga kotrlja, lagano pod pritiskom.
Ljuska popuca te je ona lagano oguli.
- Mislim da mnogi imaju neki svoj način guljenja jaja, zanima me kako vi to radite - objavila je.
Također je spomenula da vrijeme kuhanja nije toliko važno, već je ključno dati jajetu 'ledenu kupku'.
Ljudi su oduševljeni, mnogima je drago da je kuharica podijelila ovaj način.
Dalia je rekla da je njezina metoda najbolja kad je riječ o kuhanju jaja. Upali svaki put, dodala je kuharica.
EVO LIJEKA ZA DOSADU! POGLEDAJTE MARATON 'TKO MI BOLJE KUHA?':