To je to što me zanima!

Ne bacajte ljuske luka: Od njih možete napraviti začin u prahu

Luk u prahu može se koristiti kao zamjena za svježi luk u nizu recepata i ne zahtijeva guljenje ili sjeckanje, za razliku od svježeg povrća. Kombinacija ovoga s češnjakom daje još više okusa
Vidi originalni članak

Ako ste ikada bili u iskušenju da izbacite kore od povrća, razmislite ponovno – jedna influencerica otkrila je savršen način kako ih dobro iskoristiti,  piše the Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Influencerica hrane Carleigh Bodrug ima super trik, smatra da ne trebamo bacati toliko hrane na dnevnoj bazi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carleigh Bodrug (@plantyou)

 

Na društvenim mrežama se zove @plantyou, a smatra da iskoristiti možemo i ljuske luka i češnjaka te predlaže trik koji bi mogao podići vaše kuhanje na sasvim novu razinu.

SUPER RECEPTI Ojačajte imunitet: Evo što treba jesti i piti da ublažite alergiju

- Prestanite bacati ​​te ljuske češnjaka i luka - izjavila je te uzela kore i oprala ih u mješavini octa i vode. Potom ih je stavila u pećnicu te pekla na najnižoj temperaturi nekoliko sati.

Naglasila je da trebaju postati hrskave i suhe.

- Nakon toga ih treba izmiksati i time ćete dobiti vlastiti začin od luka i češnjaka - izjavila je.

Stavila je novi začin u staklenku.

ODLIČNE IDEJE Recepti za jela s puno proteina: Fina su i vrlo laka za pripremu

Luk u prahu može se koristiti kao zamjena za svježi luk u nizu recepata i ne zahtijeva guljenje ili sjeckanje, za razliku od svježeg povrća. Kombinacija ovoga s češnjakom daje još više okusa.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare