To je to što me zanima!

Najbolja morska delicija: U fine polpete od hobotnice ide pršut

Kuha se na vrlo slaboj vatri u malo vode otprilike pola sata, onda se doda vode ako je potrebno (hobotnica pusti puno svoje tekućine) i onda kuha na jačoj vatri još pola sata
Vidi originalni članak

Hobotnica se, osim ispod peke, priprema na još mnogo različitih načina. Spominjem samo one manje poznate i svima znane - hobotnica pečena u slaboj žeravi, pečena u pećnici s krumpirom (gdje je krumpir gotovo uvijek jednako dobar kao i hobotnica), na gradeli, na gulaš, kuhana na pari pa na kraju uz dodatak vina…

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare