To je to što me zanima!

'Mislim da nam se u vezu uplela bivša žena. Da ga čekam ili ne?'

Posljednjih nekoliko mjeseci muškarac kojeg je žena upoznala je postao hladan i distanciran i ne želi kontakt, osim prijateljstva. Sumnja da se u vezu uplela bivša žena i traži savjet od Mevludina
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

pisala sam vam prije dvije godine kad ste mi odgovorili da ću upoznati rastavljenoga gospodina koji će biti pažljiv, nježan i požrtvovan - što se i dogodilo. Jako sam ga zavoljela, a vjerujem - i on mene. Nažalost, posljednjih nekoliko mjeseci postao je hladan i distanciran i ne želi kontakt, osim prijateljstva. Rekao mi je da me ne želi držati ‘u okovima’ sa svojim brakom i četvero djece. Mislim da se u odnos uplela treća osoba ili čak bivša supruga. Molim vas za savjet i pomoć što dalje učiniti, čekati ili ići dalje? Zahvaljujem od srca.

šifra: ranjena duša

Odgovor:

Vrlo ste energični, pomalo pesimistični. Volite red, temeljiti ste, ali gajite i dosta predrasuda, ponekad od buhe napravite slona. Međutim, ovoga gospodina vežu djeca, i to je normalno. Vidim da ste u njemu pronašli oslonac, a i on je u vama. Ne ljutite se, ali vidim da ga previše kontrolirate, provjeravate, ljubomorni ste, posesivni, želite imati potpunu kontrolu nad njim i odnosom.

MEVLUDIN ODGOVARA 'Imao sam srčani i trebam ići na odčepljenje vena. Bojim se...'

Pritišćete ga, pa se on s vama više ne osjeća komotno i opušteno te se zato pomalo promijenio u zadnje vrijeme. Vi biste sve i sad, a on je jednostavno u nekom drugom osjećaju. Vi ste sasvim različitih karaktera. Teško da ćete ostati zajedno jer jednostavno ste došli u situaciju da vi želite jedno od odnosa, a on nešto sasvim drugo.

Želje vam se razlikuju a takvi odnosi teško da mogu funkcionirati. Znali ste da je imao ženu i djecu, a sad vam sve pomalo smeta i na sve sumnjate. No ja vidim da vas on ne vara, niti ima intenzivniji kontakt s bivšom, njemu je s vama sve ovo malo previše. Oni razgovaraju samo jer imaju zajedničku djecu. Ako mislite održati kakvu-takvu vezu, promijenite se i pokažite mu da vam je stalo do njegovog vremena i povjerenja. Druga vam je mogućnost da prekrižite taj odnos koji vam u biti ne odgovara i krenete dalje prema nekim novim ljubavima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zana8 02.06.2024.

    Kad ulaziš sa razvedenim muškarcem u vezu trebalo bi znati da ima obaveze prema svojoj djeci i da nikad ne može sve biti divno i krasno tj treba se naoružati strpljenjem.

  • LongDl 02.06.2024.

    Baš čudan problem 🤔

  • pocetnik 02.06.2024.

    kazes da si prije dvije godine trazila savjet i sad opet..evo ja ti dajem dobar savjet..upamti da nista ne moze shebati covjeka kao godine...eto on odustao vec nakon dvije godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare