To je to što me zanima!

Medicinska sestra Sonja: Oranž je super jer mogu naručiti i Wolt

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuju čak 119 eura vrijedni kuponi
Vidi originalni članak

Radim i nemam baš vremena pratiti svake minute vijesti, ali mi je važno biti informirana, da znam što se događa u mojoj okolini, govori nam Sonja Devčić, medicinska sestra iz Zagreba. U pauzi od turbulentnog i napetog života medicinske sestre, kaže Sonja, rado se informira na portalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volim znati što se događa oko mene, i u mojoj rodnoj Slavoniji. Ne stignem pratiti događanja svake minute, ali zato na vašem portalu uspijem dobiti najtočnije informacije u što kraćem vremenu. Važne i aktualne informacije, koje komentiram s kolegama, vezano za naše zdravstvo dobivam upravo na vašem portalu - kaže nam Sonja.

Za godišnju digitalnu pretplatu na 24sata čula je od susjede koja redovito po najvažnije informacije odlazi upravo na 24sata.

- 24sata nudi različiti sadržaj, koji je prilagođen svakom čitatelju neovisno o njegovoj dobi. Sviđaju mi se reportaže vaših novinara koji odlaze na teren i na pravi način opišu situaciju onakva kakva je - istaknula je ova mlada medicinska sestra.

Sonji su godišnja pretplata dala brojne pogodnosti, a među njima su i brojni kuponi.

- Jako mi je važno, kada odlazim u noćnu smjenu, imati svježu i kvalitetnu hranu, koju uzimam upravo u Lidlu. Ipak, kada sama ne stignem napraviti jelo, tu je još jedna pogodnost koju mi je omogućila godišnja pretplata. Riječ je o kuponima na Woltu, pa u najkraćem roku dobijem topli obrok - kaže.

POSTANI I TI PRETPLATNIK! Sabine je članica kluba Oranž: Sada mogu čitati sve članke

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 20 €, dm kupon od 15 € te ulaznica za izložbu “Od boemstva do vječnosti”, koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i 77 € drugih kupona, kao što su 20 € kupon za Optiku Jo-Jo, 15 € kupon za Lidl, 5 € kupon u CineStaru, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare