U novom broju gastromagazina Skuhatćute doznajte kreativne načine pripreme i nadijevanja pogači i lepinja, otkrijte tajnu sočnih ražnjića te uživajte u 16 recepata za najukusnija slatka ledena osvježenja.
Pripremite pogaču s minirajčicama ili egzotične pita kruščiće i poslužite ih uz obrok, kao predjelo uz umak ili kao neobičan međuobrok. Ako vam dođe želja za slatkim, otkrijte kako napraviti savršenu panna cottu, omiljeno osvježenje u tople dane.
Ako se pitate što je to rabarbara, novi broj magazina za uživanje u hrani Skuhatćute donosi odgovor i na to pitanje. Saznajte s čime se ovo povrće najbolje slaže i uvedite ga u kuhinju u specijalitetima od lisnatog ili prhkog tijesta.
U novom broju Skuhatćute saznajte i kada upotrijebiti koje ulje te koje je najbolje za salatu, koje za pečenje... Osim aromatičnih ulja, tu su i aromatične jagode. Iako su ukusne i kad ih jedete same za sebe, učinite ih još ukusnijima i napravite smoothie, liker ili poslužite mojito svi koji ga probaju bit će oduševljeni.
U specijalu donosimo 16 recepata za najbolje osvježavajuće deserte. Topli dan tako možete zasladiti semifreddom, osvježavajućom tortom, ledenim desertom s kavom, ledenom kremom, parfeom ili sorbetom. Za što god se odlučite, sigurno je da ćete tražiti još.
Novi broj gastromagazina Skuhatćute otkriva sve tajne najboljih ražnjića. Pripremite ih na tavi ili na roštilju i uživajte u okusima i mirisima sočnih delicija. Ne zaboravite nam poslati svoje recepte s pripadajućim fotografijama jer najslasnije nagrađujemo!
Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.