To je to što me zanima!

Krenule su prijave za svjetleću utrku - Konzum Glow Run Split

Jedinstvena svjetleća utrka na splitskoj Rivi održat će se 28. rujna, a nudi trkačima priliku za nezaboravno iskustvo i zajedničko osvjetljavanje Splita neonskim bojama
Vidi originalni članak

Ova utrka, koja doslovno svijetli u mraku, postala je omiljena "svjetleća" utrka prisutna u brojnim europskim i svjetskim metropolama, a ove godine će po osmi put osvijetliti splitske ulice u večernjim satima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Konzum Glow Run Split je više od utrke – to je događaj koji okuplja širu zajednicu i pruža trkačima jedinstveno iskustvo u posebnom večernjem ugođaju. Naša misija je svake godine podići ljestvicu i stvoriti događaj koji će ostati u sjećanju svih sudionika. Pozivamo sve trkače, entuzijaste i ljubitelje sporta da nam se pridruže na splitskoj Rivi i zajedno osvijetle grad neonskim bojama te s veseljem očekujemo ugostiti sudionike iz cijele regije - izjavio je Sven Veronek iz tvrtke Run Croatia.

- Kao glavni pokrovitelj utrke, Konzum je izuzetno ponosan što ima priliku podržati događaj koji promiče zdrav i aktivan način života te donosi posebnu energiju u grad pod Marjanom. Ova utrka pruža priliku za zajedničko okupljanje, stvaranje novih iskustava i uživanje u vizualnom doživljaju, a suradnja s Run Croatiom omogućava nam da doprinesemo uspjehu utrke - istaknula je Sandra Đolo, rukovoditeljica.

SAMO POMALO.. VIDEO Ni brzi, a ni žestoki: U Engleskoj organizirali Svjetsko prvenstvo u utrkivanju puževa

Zainteresirani trkači mogu birati između dviju ruta – 5 ili 10 kilometara, a svoje kotizacije mogu osigurati putem službenih stranica runcroatia.hr i utrka.com.

POGLEDAJTE SNIMKU VIDEO 'Trajekt u Splitu iskrcao nas je na rikverc! Potrajalo je'! Jadrolinija objasnila što je bilo

Kotizacija trkačima osigurava digitalno mjerenje vremena, okrjepu tijekom i nakon utrke, medicinsku pomoć ukoliko je potrebna, bogat startni paket koji uključuje svjetleće narukvice za još bolji doživljaj, službenu majicu te nagrade i pehare za najbrže. Nakon utrke, svi posjetitelji mogu se opustiti na zajedničkom organiziranom druženju.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE FOTO Čarobni prizori punog Mjeseca na nebu iznad Splita

Sve novosti o utrci možete pratiti i putem Facebook profila utrke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare